Svemir Zeka Posted December 1 Posted December 1 Imam. Imate li kapacitete da razumete smajlije uz rečenice na forumu?
Klara Posted December 1 Posted December 1 Ništa nemam, niš'. Ko ste? Rečnik muške tipologije u beogradskom žargonu 1
Max Morlock Posted December 2 Posted December 2 Previše stavki da bi bilo relevantno, odustao kod "C"... Preferiram jednostavniije klasifikacije, ko što moja drugarica Slađa reče jednom: "Muškarci se dele na svinje i pičke". To je već lakše: Sledeće pitanje se nameće - jedete li svinjetinu?
Sandradjer Posted December 2 Posted December 2 Zeznuo si se sto si stao kod C. Nasao bi se pod D Jedem svinjetinu Jedete li jagnjetinu?
Filozof manijak Posted December 2 Posted December 2 Jedem sve što jedu mladi koliko ste najduže izdržali bez jela?
Max Morlock Posted December 2 Posted December 2 Od nedelje ručka do srede doručka. Da li ovo pre podne iščekujete najdraži SMS / Notifikaciju?
Milosh76 Posted December 2 Posted December 2 (edited) Ne, stigao je 15og Kada cete kititi jelku? Edited December 2 by Milosh76
Filozof manijak Posted December 2 Posted December 2 Neću je kititi Da li podležete novogodišnjoj potrošačkoj maniji ? 1
Eleniko Posted December 2 Posted December 2 2 hours ago, Max Morlock said: Previše stavki da bi bilo relevantno, odustao kod "C"... Preferiram jednostavniije klasifikacije, ko što moja drugarica Slađa reče jednom: "Muškarci se dele na svinje i pičke". koji si car, znaš slađu 1
Leia Posted December 3 Posted December 3 18 hours ago, Filozof manijak said: Da li podležete novogodišnjoj potrošačkoj maniji ? Za sebe ne jer mi ništa ne treba a izuzetno malo toga me zainteresuje, ali manijakalno gomilam poklone još od sredine novembra Šta/gde ćete za najludju noć? 🤡
Boksi Posted December 4 Posted December 4 Kao i svake godine, gledaću ponude za evropske gradove i onda otići kod roditelja. Kada biste imali pravo na jedan poziv koga biste pozvali? 1
Filozof manijak Posted December 4 Posted December 4 Hot line kada biste imali tu moć da potpuno izbrišete nečije postojanje u istoriji, koga bi izabrali (Odgovor Hitler se ne važi)
Ras Posted December 4 Posted December 4 Adama, mada bi mi bilo žao zbog Eve. Može dalje sa prekrajanjem istorije.
Recommended Posts