December 2, 2024Dec 2 Previše stavki da bi bilo relevantno, odustao kod "C"... Preferiram jednostavniije klasifikacije, ko što moja drugarica Slađa reče jednom: "Muškarci se dele na svinje i pičke". To je već lakše: Sledeće pitanje se nameće - jedete li svinjetinu?
December 2, 2024Dec 2 Zeznuo si se sto si stao kod C. Nasao bi se pod D Jedem svinjetinu Jedete li jagnjetinu?
December 2, 2024Dec 2 Od nedelje ručka do srede doručka. Da li ovo pre podne iščekujete najdraži SMS / Notifikaciju?
December 2, 2024Dec 2 Ne, stigao je 15og Kada cete kititi jelku? Edited December 2, 2024Dec 2 by Milosh76
December 2, 2024Dec 2 2 hours ago, Max Morlock said: Previše stavki da bi bilo relevantno, odustao kod "C"... Preferiram jednostavniije klasifikacije, ko što moja drugarica Slađa reče jednom: "Muškarci se dele na svinje i pičke". koji si car, znaš slađu
December 3, 2024Dec 3 18 hours ago, Filozof manijak said: Da li podležete novogodišnjoj potrošačkoj maniji ? Za sebe ne jer mi ništa ne treba a izuzetno malo toga me zainteresuje, ali manijakalno gomilam poklone još od sredine novembra Šta/gde ćete za najludju noć? 🤡
December 4, 2024Dec 4 Kao i svake godine, gledaću ponude za evropske gradove i onda otići kod roditelja. Kada biste imali pravo na jedan poziv koga biste pozvali?
December 4, 2024Dec 4 Hot line kada biste imali tu moć da potpuno izbrišete nečije postojanje u istoriji, koga bi izabrali (Odgovor Hitler se ne važi)