Svemir Zeka Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Imam. Imate li kapacitete da razumete smajlije uz rečenice na forumu?
Klara Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 Ništa nemam, niš'. Ko ste? Rečnik muške tipologije u beogradskom žargonu 1
Max Morlock Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Previše stavki da bi bilo relevantno, odustao kod "C"... Preferiram jednostavniije klasifikacije, ko što moja drugarica Slađa reče jednom: "Muškarci se dele na svinje i pičke". To je već lakše: Sledeće pitanje se nameće - jedete li svinjetinu?
Sandradjer Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Zeznuo si se sto si stao kod C. Nasao bi se pod D Jedem svinjetinu Jedete li jagnjetinu?
Filozof manijak Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Jedem sve što jedu mladi koliko ste najduže izdržali bez jela?
Max Morlock Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Od nedelje ručka do srede doručka. Da li ovo pre podne iščekujete najdraži SMS / Notifikaciju?
Milosh76 Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 (edited) Ne, stigao je 15og Kada cete kititi jelku? Edited December 2, 2024 by Milosh76
Filozof manijak Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Neću je kititi Da li podležete novogodišnjoj potrošačkoj maniji ? 1
Eleniko Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 2 hours ago, Max Morlock said: Previše stavki da bi bilo relevantno, odustao kod "C"... Preferiram jednostavniije klasifikacije, ko što moja drugarica Slađa reče jednom: "Muškarci se dele na svinje i pičke". koji si car, znaš slađu 1
Leia Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 18 hours ago, Filozof manijak said: Da li podležete novogodišnjoj potrošačkoj maniji ? Za sebe ne jer mi ništa ne treba a izuzetno malo toga me zainteresuje, ali manijakalno gomilam poklone još od sredine novembra Šta/gde ćete za najludju noć? 🤡
Milosh76 Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Isto gde i za NG... nigde Gde cete za Uskrs?
Boksi Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Kao i svake godine, gledaću ponude za evropske gradove i onda otići kod roditelja. Kada biste imali pravo na jedan poziv koga biste pozvali? 1
Filozof manijak Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Hot line kada biste imali tu moć da potpuno izbrišete nečije postojanje u istoriji, koga bi izabrali (Odgovor Hitler se ne važi)
Ras Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Adama, mada bi mi bilo žao zbog Eve. Može dalje sa prekrajanjem istorije.
Recommended Posts