Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted
Just now, Ras said:

Bila je lepa. Na žalost, prerano preminula :sad:

Da, vidim da aram pise u proslom vremenu 

Posted

nije preminula, ubio je skot sa gliserom

• Tužno 2
Posted

Nisam nikoga ubio, a posebno ne gliserom

MediGrup ili Euromedik

• Wub 1
Posted

Neka bude Euromedik.

Šta vam najduže ostaje u sećanju na neku osobu? Da li je to nešto vezano za pojavu, gest, šta...

Posted

Pogled, osmeh, zagrljaj.

Nesto ste pojeli negde jako davno ali se i dan danas secate tog prijatnog ukusa i mesta... gde i sta?

Posted

U Bugarskoj, kad sam imala 12 godina dakle 1990. Još komunizam, nigde ništa, a onda naiđemo na neki sladoled, kao da si zaledio maslac i stavio ga u kornet. Jebote, bio je fenomenalan. A i mesto je bilo prijatno, prazne prodavnice, pisalo ne služi se alkohol posle 4 u kafani...🤗

Da li ste se kupali u Ohridskom jezeru? 

Posted

Ne, jezero mi je bilo previše hladno za kupanje.

Da li vam se dešavalo da neko blizak brzo pređe put od drage osobe do nepodnošljive?

Posted

Jok, kod mene je obično obrnuto.

Koja vam je najgora predrasuda koju imate?

Posted

Najružnija ili najčešće prisutna?

Posted

najružnija

Posted
1 hour ago, Svemir Zeka said:

U Bugarskoj, kad sam imala 12 godina dakle 1990. Još komunizam, nigde ništa, a onda naiđemo na neki sladoled, kao da si zaledio maslac i stavio ga u kornet.

Zar nije to isto prodavala i ona poslastičarnica u Sarajevu, samo jednu vrstu sladoleda i to baš ukus (dopada mi se!) kakav opisuješ? Zaboravio sam više da li je to bilo na Baščaršiji i da li se (poslastičarnica) zvala Sarajevo, sigurno ovde ima neko ko zna. Pitaćemo i na drugom mestu ako treba.

• Wub 1
Posted
9 minutes ago, Ras said:

Zar nije to isto prodavala i ona poslastičarnica u Sarajevu, samo jednu vrstu sladoleda i to baš ukus (dopada mi se!) kakav opisuješ? Zaboravio sam više da li je to bilo na Baščaršiji i da li se (poslastičarnica) zvala Sarajevo, sigurno ovde ima neko ko zna. Pitaćemo i na drugom mestu ako treba.

Pravo da ti kažem, ne znam. Nisu mi mnogo kupovali sladoled kao maloj, iako sam obitavala u Sarajevu. Uglavnom kad dobijem neke parice, pa krišom kupujem cmok (onaj žuti, to sam volela) :D

55 minutes ago, Filozof manijak said:

najružnija

Ne smem reći. 

Posted

Daj neko lakše pitanje, leba ti. :'(

Posted

Evo neka bude najčešća. Kod mene prema buržujskom, tzv apolitičnom sloju, koji samo ide na svoj dobro plaćeni posao i slabo pita kome u korist ide ono što radi.

Posted

Koje je pitanje?