Sandradjer Posted November 30 Posted November 30 Just now, Ras said: Bila je lepa. Na žalost, prerano preminula Da, vidim da aram pise u proslom vremenu
Milosh76 Posted November 30 Posted November 30 Nisam nikoga ubio, a posebno ne gliserom MediGrup ili Euromedik 1
Klara Posted December 1 Posted December 1 Neka bude Euromedik. Šta vam najduže ostaje u sećanju na neku osobu? Da li je to nešto vezano za pojavu, gest, šta...
Serena Posted December 1 Posted December 1 Pogled, osmeh, zagrljaj. Nesto ste pojeli negde jako davno ali se i dan danas secate tog prijatnog ukusa i mesta... gde i sta?
Svemir Zeka Posted December 1 Posted December 1 U Bugarskoj, kad sam imala 12 godina dakle 1990. Još komunizam, nigde ništa, a onda naiđemo na neki sladoled, kao da si zaledio maslac i stavio ga u kornet. Jebote, bio je fenomenalan. A i mesto je bilo prijatno, prazne prodavnice, pisalo ne služi se alkohol posle 4 u kafani...🤗 Da li ste se kupali u Ohridskom jezeru?
Klara Posted December 1 Posted December 1 Ne, jezero mi je bilo previše hladno za kupanje. Da li vam se dešavalo da neko blizak brzo pređe put od drage osobe do nepodnošljive?
Filozof manijak Posted December 1 Posted December 1 Jok, kod mene je obično obrnuto. Koja vam je najgora predrasuda koju imate?
Ras Posted December 1 Posted December 1 1 hour ago, Svemir Zeka said: U Bugarskoj, kad sam imala 12 godina dakle 1990. Još komunizam, nigde ništa, a onda naiđemo na neki sladoled, kao da si zaledio maslac i stavio ga u kornet. Zar nije to isto prodavala i ona poslastičarnica u Sarajevu, samo jednu vrstu sladoleda i to baš ukus (dopada mi se!) kakav opisuješ? Zaboravio sam više da li je to bilo na Baščaršiji i da li se (poslastičarnica) zvala Sarajevo, sigurno ovde ima neko ko zna. Pitaćemo i na drugom mestu ako treba. 1
Svemir Zeka Posted December 1 Posted December 1 9 minutes ago, Ras said: Zar nije to isto prodavala i ona poslastičarnica u Sarajevu, samo jednu vrstu sladoleda i to baš ukus (dopada mi se!) kakav opisuješ? Zaboravio sam više da li je to bilo na Baščaršiji i da li se (poslastičarnica) zvala Sarajevo, sigurno ovde ima neko ko zna. Pitaćemo i na drugom mestu ako treba. Pravo da ti kažem, ne znam. Nisu mi mnogo kupovali sladoled kao maloj, iako sam obitavala u Sarajevu. Uglavnom kad dobijem neke parice, pa krišom kupujem cmok (onaj žuti, to sam volela) 55 minutes ago, Filozof manijak said: najružnija Ne smem reći.
Svemir Zeka Posted December 1 Posted December 1 Evo neka bude najčešća. Kod mene prema buržujskom, tzv apolitičnom sloju, koji samo ide na svoj dobro plaćeni posao i slabo pita kome u korist ide ono što radi.
Recommended Posts