Filozof manijak Posted November 30 Posted November 30 Da, ako me se redovno servisira. Da li mislite da je u vaspitanju dece batina iz raja izašla?
Serena Posted November 30 Posted November 30 Izasla zato sto joj tamo nije mesto. Pamtite li neke batine? Spoiler Ja packe koje sam dobila u drugom razredu od matorog seoskog ucitelja jer nisam htela da plesem sa jednim decakom. I sad mi bride dlanovi kad se setim.
Ras Posted November 30 Posted November 30 (edited) Da, kad je mama jurila brata oko stola da ga mlati onom letvicom kojom je mešala veš prilikom iskuvavanja. Ujak i ja držali smo se po strani. Mama je vikala ujaku, D. drži ga! a on jadnik nije hteo da se meša. Ta scena kao iz Toma i Džerija trajala je dok brat nije načinio taktičku grešku i probao da beži kroz hodnik ka kupatilu, što je naravno bio ćorsokak. Epilog. Ujak i dalje prepričava ovaj događaj, dodajući sve nove i nove detalje, jedna polomljena letvica za mešanje veša i brat koji je izrastao u krupnog momka. Pamtite li neke batine? Edited November 30 by Ras
Milosh76 Posted November 30 Posted November 30 Mene je mama retko udarala par puta varjacom po dupetu. Jednom je lupila ali po kuku i ispade joj varjaca. Ja uzmem i polomim je... Dodje moja sestra i selotejpom je zalepi. Ja opet polomim i bacim u djubre. Sta lepo pamtite iz detinjstva? 1
Klara Posted November 30 Posted November 30 Mnogo toga. U ovo vreme se setim porodičnih okupljanja kod bake za nedeljni ručak, pa cela kuća miriše na topao hleb, supu, sarme i vatru iz peći. U hladnoj sobi je držala rozen tortu i bajadere, a na zidovima je imala uramljene male goblene: kuće u snegu. Bakine ruke i kupatilo su mirisali na dečiji Merima sapun, a u vitrini je držala naše fotografije i porculanske figurice životinja iz Robne kuće Beograd. Pamtim kako sam jedva čekala zimi da ćale i mama dođu sa posla, da uronim nos u njihove kapute. Ćale bi sa vrata otkopčao svoj kaput i obgrlio nas decu. Mamu je pozdravljao eskimskim poljupcem, mi klinci smo bili ubeđeni da je takav pozdrav on izmislio, koji crni Eskimi. Nedostaje mi to vreme i smejanje... Isto. 3 1
Filozof manijak Posted November 30 Posted November 30 Slatkiše od nepoznatog čike iz parka. Sa koliko godina ste prvi put ostali sami kod kuće. 1
Svemir Zeka Posted November 30 Posted November 30 Gde znam, živela sam s babom i dedom i dvorištem. Pojma nemam kad su bili tu a kad nisu. Da li ste (biste bili ako niste) strog roditelj?
aram Posted November 30 Posted November 30 11 minutes ago, Svemir Zeka said: Ta sam! ako sad ne zapamtiš, naljutiću se. jedna od najdivnijih je bila. 1
Ras Posted November 30 Posted November 30 (edited) 1 minute ago, Sandradjer said: Lepa je Kirsty, al je Zeka ljepsa Bila je lepa. Na žalost, prerano preminula Edited November 30 by Ras 1
Recommended Posts