Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Ti si Zeko unikat :wub:

Da li ste laki za odrzavanje?

• Wub 1
Posted

Materijalno manje više da, psihički ne. 🙄

Isto

Posted

Da, ako me se redovno servisira.

Da li mislite da je u vaspitanju dece batina iz raja izašla?

Posted

Izasla zato sto joj tamo nije mesto.

Pamtite li neke batine?

Spoiler

Ja packe koje sam dobila u drugom razredu od matorog seoskog ucitelja jer nisam htela da plesem sa jednim decakom.

I sad mi bride dlanovi kad se setim.

Posted (edited)

Da, kad je mama jurila brata oko stola da ga mlati onom letvicom kojom je mešala veš prilikom iskuvavanja. Ujak i ja držali smo se po strani. Mama je vikala ujaku, D. drži ga! a on jadnik nije hteo da se meša. Ta scena kao iz Toma i Džerija trajala je dok brat nije načinio taktičku grešku i probao da beži kroz hodnik ka kupatilu, što je naravno bio ćorsokak. Epilog. Ujak i dalje prepričava ovaj događaj, dodajući sve nove i nove detalje, jedna polomljena letvica za mešanje veša i brat koji je izrastao u krupnog momka.

Pamtite li neke batine?

Edited by Ras
Posted

Mene je mama retko udarala par puta varjacom po dupetu. Jednom je lupila ali po kuku i ispade joj varjaca. Ja uzmem i polomim je... Dodje moja sestra i selotejpom je zalepi. Ja opet polomim i bacim u djubre.

Sta lepo pamtite iz detinjstva?

• Haha 1
Posted

Mnogo toga. U ovo vreme se setim porodičnih okupljanja kod bake za nedeljni ručak, pa cela kuća miriše na topao hleb, supu, sarme i vatru iz peći.
U hladnoj sobi je držala rozen tortu i bajadere, a na zidovima je imala uramljene male goblene: kuće u snegu. Bakine ruke i kupatilo su mirisali na dečiji Merima sapun, a u vitrini je držala naše fotografije i porculanske figurice životinja iz Robne kuće Beograd.

Pamtim kako sam jedva čekala zimi da ćale i mama dođu sa posla, da uronim nos u njihove kapute. Ćale bi sa vrata otkopčao svoj kaput i obgrlio nas decu. Mamu je pozdravljao eskimskim poljupcem, mi klinci smo bili ubeđeni da je takav pozdrav on izmislio, koji crni Eskimi.

Nedostaje mi to vreme i smejanje...

Isto.

• +1 3
  • Wub 1
Posted

Slatkiše od nepoznatog čike iz parka.

Sa koliko godina ste prvi put ostali sami kod kuće.

• Haha 1
Posted

Gde znam, živela sam s babom i dedom i dvorištem. Pojma nemam kad su bili tu a kad nisu. 

Da li ste (biste bili ako niste) strog roditelj?

Posted
11 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ta sam!

ako sad ne zapamtiš, naljutiću se. jedna od najdivnijih je bila.

• Wub 1
Posted

A pa znam prvu pesmu, nisam povezala :unsure:

• +1 1
Posted

Lepa je Kirsty, al je Zeka ljepsa :)

Posted (edited)
1 minute ago, Sandradjer said:

Lepa je Kirsty, al je Zeka ljepsa :)

Bila je lepa. Na žalost, prerano preminula :sad:

Edited by Ras
  • Tužno 1