Klara Posted November 29 Posted November 29 12, donosi mi sreću. : ) Šta je održava vaša prijateljstva i poznanstva?
Shan Jan Posted November 29 Posted November 29 To se i ja pitam, valjda im dosadno Sta odrzava vase ljubavne veze?
Sandradjer Posted November 29 Posted November 29 Da bi povezali um i telo, svesno/nesvesno Koji sport upraznjavas? 1
Ras Posted November 29 Posted November 29 Često. Na skali od 19 puta na dan do svakih 7 sekundi, bliže 7 sekundi. Ako se za prostor oko kuće kaže okućnica, kako bi nazvali prostor oko i u blizini kreveta?
Filozof manijak Posted November 29 Posted November 29 Konkrevetnica Šta vam je bitnije, sam cilj ili putovanje do cilja?
Svemir Zeka Posted November 30 Posted November 30 Sve; ništa mi nije dosadilo, tako malo vremena imam da nema kad da mi dosadi Da li se manje i više plašite kako ste stariji?
Klara Posted November 30 Posted November 30 Više, ali za bliske, za sebe ne. Od čega uvek treba odustati? 1
Filozof manijak Posted November 30 Posted November 30 Od svojih ambicija Da li mislite da stvari koje posedujete, u stvari poseduju vas?
Recommended Posts