Filozof manijak Posted November 25 Posted November 25 Naravno, samo tako i nikako drugačije. Sarma sa vinovim lišćem ili klasik kupus stajl? 1
Shan Jan Posted November 25 Posted November 25 Blitva, ipak je to biljka iz maminog kraja Koliko ste najduze spavali u cugu?
Milosh76 Posted November 25 Posted November 25 Spavam 6-7h kad god da legnem i to me bas nervira. Isto
Serena Posted November 25 Posted November 25 Od 9 ujutro do sutradan do 7. Mislila sam da je vece, ustala i uzela da podgrevam veceru, a cimerka pije jutarnju kafu i bledo me gleda Isto 1
Shan Jan Posted November 25 Posted November 25 18 sati u cugu, probudio se bunovan, popio malo vode i odradio jos 9. Bilo u srednjoj nakon nedelju dana nespavanja u Petnici Koliko ste najduze ostali budni?
Filozof manijak Posted November 25 Posted November 25 56h I nikom to ne bih preporučio da proba. Šta vas najbrže uspava, a da nisu medikamenti? 1
Sandradjer Posted November 26 Posted November 26 Ja otvorim forum, ugreje mi se kicmena mozdina i onesvestim se Isto 1
Svemir Zeka Posted November 26 Posted November 26 Najbrže me ugreje bes kad na forumu pročitam kako ljudi kao veš rasprostiru slučajeve svoje klijentele u dve rečenice, banalizovano do beskraja. Da li je više fer pisati o sebi ili o drugima? Tj ofirati
Serena Posted November 26 Posted November 26 Pa mozda taj neko pise o sebi, a kao desilo se drugu. Da li mislite da nikad niste nikog ofirali na forumu?
Shan Jan Posted November 26 Posted November 26 Da sigurno Da li mislite da pasivnu agresiju treba zabraniti, pocevsi od nas samih?
Klara Posted November 26 Posted November 26 Ne zabraniti, nego naučiti ili pomoći nekome da nauči kako da se drugačije nosi sa osećanjima. Koliko sada otprilike ima stepeni u vašoj dnevnoj sobi i kupatilu?
Shan Jan Posted November 26 Posted November 26 15 u sobi, u kupatilu verovatno 25 Koji ste hobi nekad voleli ali vise ga ne upraznjavate?
Recommended Posts