Shan Jan Posted November 23 Posted November 23 Ne Da li vas je pogodio led koji pada sa drveca danas?
Milosh76 Posted November 23 Posted November 23 (edited) Nije Da li vas je vozio Nepalac u GSPu? Edited November 23 by Milosh76
Filozof manijak Posted November 23 Posted November 23 Još ih nema u novosadskom JGSP-u Da li vas je vozila žena taksista?
Shan Jan Posted November 23 Posted November 23 Da ako si crnkinja Kako izlazite na kraj sa tim da zli ljudi prolaze nekaznjeno?
Shan Jan Posted November 24 Posted November 24 Nadao sam se nekom dobrom savetu Trenutno kineska supa sa nudlama. Sta vam se radi?
Eleniko Posted November 24 Posted November 24 bolje plava i narandzasta, to je no brainer vozio me nepalac isprskala me bljuzga seru mi vrane po kolima da li vam treba crno štene nađeno u mom ulazu, zapravo ih ima tri
Sandradjer Posted November 25 Posted November 25 18 hours ago, Shan Jan said: Sta vam se radi? Realno nista, ali kako se mora 18 hours ago, Eleniko said: da li vam treba crno štene nađeno u mom ulazu, zapravo ih ima tri Meni ne, nadam se da se neko javio Da li je danas dan za manje jedenja?
Klara Posted November 25 Posted November 25 On 23. 11. 2024. at 15:05, Sandradjer said: Nista 21 hours ago, Sandradjer said: Pa nije lako 2 hours ago, Sandradjer said: Realno nista 2 hours ago, Sandradjer said: Meni ne Daj nešto potvrdno, hahaah ❤️ Džek Nikolson Šta je najslađe za užinu? 1
Recommended Posts