Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

na skali maštovitosti od 1 do maximalnih 100 poena, ja sam otprilike na 156

Da li imate razvijeno 6.čulo?

Posted

Da 

Koliko dece je imala najbrojnija porodica vaših predaka? 

Moja prababa sa tatine strane rodila sedamnaestoro, samo 4 doziveli starost, medju njima i moja baka.

• +1 1
Posted

Uglavnom su imali po četvoro, petoro, ne više od tog broja.

Obično pri kraju tekuće godine iza sebe ostavljamo nešto staro, neupotrebljivo, a u narednoj okrenemo nov list: isplaniramo ili započnemo nešto novo, da se osvežimo.

Imate li kakve planove, želje, nade? 

Posted

Da skinem kletvu sa sebe.

Prababa Draga imala 12oro, od toga 4oro umrlo kao bebe. Ne znam šta su radili to, verovatno imam neku kletvu na sebi.

Pošto nemam originalno pitanje, a i možda Klara misli da moj odgovor nije adekvatan, prenosim njeno pitanje dalje.

Posted

Planovi su da sto vise putujem, zelja za dobrim zdravljem, nada da ce stres biti manji

Isto

• +1 1
Posted
33 minutes ago, Milošica said:

Pošto nemam originalno pitanje, a i možda Klara misli da moj odgovor nije adekvatan

snezana-djurisic.gif

Posted

Sve kao i obicno tokom godine te tako i za NG

Volite da se osvezite nekim prirodnim sokom ili obicnom casom vode?

Posted

Kako kad, nekad samo voda utoli žeđ.

Koja osoba ste bili u prošlom životu: https://www.slate.com/articles/news_and_politics/low_concept/2015/04/the_reincarnation_machine_find_out_your_past_lives.html

"Who might you have been in a past life? To help you find out, we scraped tens of thousands of people from Wikipedia and built the Reincarnation Machine.

Type in your birth date, and the machine will match you to somebody who died on your birth date or close to it. Then, it will match that person to somebody who died close to his or her birth date, and so on through history."

Posted

Ray Nance

Ray Willis Nance (December 10, 1913, Chicago - January 28, 1976, New York City) was a jazz trumpeter, violinist and singer. He is best remembered for his long association with band leader Duke Ellington.

Isto

• Wub 1
Posted

Byron Foulger (27 August 1899 in Ogden, Utah – 4 April 1970 in Hollywood, California) was an American film character actor with a familiar face who appeared in hundreds of movies and dozens of television programs.

Isto 

Posted

Bila sam Ahmed I i još 19 likova.

Da li se plašite nečega novog

Posted

Možda samo Novog Beograda, buahah.

Ne, radoznala sam i mali avanturista, volim novo i nepoznato. 

A ti?

Posted

Ne bas :)

Da li volis slano?

Posted

Više volim slatko, jer sam jedan šečer

Da li stavljate šećer u kupus salatu?

• Haha 2
Posted

Ne. 

Pitanje je bilo da li vam se u skorije vreme  pojavio neki novi strah, ekšli....

Meni jeste. 

Eto opet to pitanje.