Sokrat Posted November 16 Posted November 16 Ne, nisam učio ruski. Da li ste učestvovali na pub kvizu?
Svemir Zeka Posted November 16 Posted November 16 Jesam jednom nešto...u nekom slagalica kvizu 15 minutes ago, Sandradjer said: Da li mozes da citas Puskina na ruskom? Mogu Koji jezik si pokušao da naučiš, ali ti nije išlo? 1
Milosh76 Posted November 16 Posted November 16 Pulja! Uvek Italija...da si stavila 2 Italije pa da bude dileme Da li vas je lep zalazak sunca, kao veceras recimo, nekad naterao da operete prozore?
Klara Posted November 16 Posted November 16 Nisam stigla da vidim zalazak sunca, danas sam domaćica. A inače da, uvek se prevarim, pa u osunčan dan navalim na prozore. Postoji li neka legenda (ili mit) koja vam je posebno zanimljiva?
Klara Posted November 16 Posted November 16 Mit o Persefoni i smeni godišnjih doba. : ) I legenda o Dolini jorgovana, u kojoj je kralj Uroš Prvi zasadio plave jorgovane za Jelenu Anžujsku. Da li ste od nekoga nasledili vaše ime ili...? 1
Svemir Zeka Posted November 16 Posted November 16 Nije se niko zvao ovako. Nasledila sam prezime, i prenela potomcima Isto
Klara Posted November 16 Posted November 16 Nisam. Da ste ime dobili po prababi/pradedi, kako biste se zvali?
Sandradjer Posted November 16 Posted November 16 Stana i zvali bi me Stanchi umesto Sanchi. Svidjalo bi mi se Isto
Ras Posted November 16 Posted November 16 (edited) Po prababi sa očeve strane takođe Stana, ali ne znam koliko bi mi se to dopalo. Kako vam se zove/zvala prababa sa majčine strane? Edited November 16 by Ras 1
Svemir Zeka Posted November 16 Posted November 16 (edited) Ozrenka i Ruža Pradeda Moji su: Radoslav, Savo, Jaćim i Trajče. 🤓 Edited November 16 by Svemir Zeka 1
Recommended Posts