Klara Posted November 15 Posted November 15 1 hour ago, Ras said: Da li su sto i polica dovoljno čvrsti, postoji li drugi ulaz/izlaz, gde je krevet i koliko je visoko terasa ili kupatilski prozor. Dnevna doza razmišljanja jednog ljubavnika. 1 1
Sandradjer Posted November 15 Posted November 15 Bas tesko pitanje. Najvise paznje obratim na ogledala, stakla i slicno. Da li ti se spava?
Sandradjer Posted November 15 Posted November 15 (edited) Hvala na pitanju, zakazala tek za 25. Ali imam Jaguar cetku pa se ne sekiram Kad ste poslednji put culi Duso, izvoli Milose, brkas teme Edited November 15 by Sandradjer 1
Milosh76 Posted November 15 Posted November 15 Nisam "duso izvoli", ali me sekretarice direktora, dve divne dame pred penzijom, zovu decko ♥️ Koliko vam je ova godina bila uspesna? 1
overthinker Posted November 15 Posted November 15 Шта знам, задовољан сам духовним јачањем, у плану ми је било да кренем да пробам да изједначим духовну и физичку снагу, иде мало теже него што сам мислио да ће ићи ( @Zli Gli , дај бре неки практичан савет, јел дизање од 45 кг до 65 кг терета океј напредак? ) ... мада још радим на томе, година није завршена. ... А вама? 1
Boksi Posted November 15 Posted November 15 Bila je uspešna Bilo je gubitaka, ali kad se sve sabere u plusu sam. Isto
Milosh76 Posted November 15 Posted November 15 Zeleo bih veliko drustvo i dobro zezanje u kafani... a verovatno necu ici nigde iz objektivnih razloga Isto 1
Shan Jan Posted November 15 Posted November 15 Verovatno malo drustvo i gajba Koji su razlozi, ako sme a se zna @Milosh76
Klara Posted November 15 Posted November 15 38 minutes ago, Svemir Zeka said: Gde ćete za NG? Oteću Deda Mraza. Jeste li čuli za Alexandru Botez, jeste li videli koliko je slatka i ne mogu sad da smislim bolje pitanje. :( 1
Serena Posted November 15 Posted November 15 Nismo culi Da li znate koji su noseci zidovi u vasem stanu?
Milosh76 Posted November 16 Posted November 16 7 hours ago, Shan Jan said: Verovatno malo drustvo i gajba Koji su razlozi, ako sme a se zna @Milosh76 Ne daje mi se 70-80+ evra po coveku za Docek, ponuda je svake godine sve gora, to "veliko" drustvo uvek ima neki "izgovor"/razlog zasto ne moze, niko nece da organizuje... 5 hours ago, Serena said: Nismo culi Da li znate koji su noseci zidovi u vasem stanu? Znam Na koju stranu sveta vam gleda stan i da li vam je to bitno? 1
Sandradjer Posted November 16 Posted November 16 Sever-jug otprilike (izgleda kao dva razlicita stana). Tako da je bitno. Da li mozes da citas Puskina na ruskom?
Recommended Posts