Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

“Nisi, valjda, zbog toga tužna.” :isuse:

Šta kažete drugima kad su tužni?

Posted

Razumem da ti je teško

U redu je da se osećaš tužno

Isto

Posted

Kažem ''ako želiš, zajedno ćemo proći kroz to'' i pitam šta im je potrebno, šta mogu da učinim. Obično prvo odreagujem dodirom, uzmem za ruku ili prigrlim.

Isto.

Posted

Зависи од бројних околности. Некад је најбоље ћутати и само бити ту.  Исто.

Posted
3 hours ago, booyaka said:

Zašto ne odgovorite Nikodiju, je l' zato što fali još opcija za odgovor?

Zato što smo svi zgodni i neophodni.

Posted

Šta odmah zapazite kada prvi put uđete kod nekoga u kuću/stan? Da li iz toga zaključujete nešto o osobi?

Posted

Ништа. Немам тај (мало)грађански импулс да одмеравам нечије непокретности и покретности, ентеријере , количину прашине, одећу, обућу и слично. А ви?

Posted

Nešto si projektovao, koje zagledanje prašine, wtf, dečače.

Recimo, ja ću zapaziti ima li u kući knjiga, fotografija ili nekih simpatičnih detalja. 

• +1 1
Posted
11 minutes ago, Klara said:

Nešto si projektovao, koje zagledanje prašine, wtf, dečače.

Recimo, ja ću zapaziti ima li u kući knjiga, fotografija ili nekih simpatičnih detalja. 

Нисам уопште алудирао на твоје погледе, Кларо, нисам имао представу шта би ти прво погледала. 

Posted
9 hours ago, Klara said:

Šta odmah zapazite kada prvi put uđete kod nekoga u kuću/stan? Da li iz toga zaključujete nešto o osobi?

U početku ništa. Nekako mi bude neprijatno da zveram. Onda slike, knjige i ako ima aparat za kafu. Slike i knjige govore i daju i delić prošlosti.

Isto

P.S. Fenomenalne su vam biblioteke :wub:

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Koje su knjige na policama, ustanem i nepristojno izvrćem gkavu, posle se izvinjavam

Isto

Posted

Primetim da li ima dovoljno prostora ili je skučeno. Osećam se klaustrofobično u stanovima koji su prepuni stvari i opuštenije ako je praznije.

Isto.

Posted (edited)

Da li su sto i polica dovoljno čvrsti, postoji li drugi ulaz/izlaz, gde je krevet i koliko je visoko terasa ili kupatilski prozor.

Može isto.

Edited by Ras
  • Haha 1
Posted
18 minutes ago, Ras said:

Da li su sto i polica dovoljno čvrsti, postoji li drugi ulaz/izlaz, gde je krevet i koliko je visoko terasa ili kupatilski prozor.

Nisam znala da se baviš keramikom :D

Posted
3 minutes ago, Boksi said:

Nisam znala da se baviš keramikom :D

Spoiler

Keramičar? Ne.

A lepiš pločice? Da.

Znači keramičar? Pa, ne!