November 14, 2024Nov 14 Kažem ''ako želiš, zajedno ćemo proći kroz to'' i pitam šta im je potrebno, šta mogu da učinim. Obično prvo odreagujem dodirom, uzmem za ruku ili prigrlim. Isto.
November 14, 2024Nov 14 3 hours ago, booyaka said: Zašto ne odgovorite Nikodiju, je l' zato što fali još opcija za odgovor? Zato što smo svi zgodni i neophodni.
November 14, 2024Nov 14 Šta odmah zapazite kada prvi put uđete kod nekoga u kuću/stan? Da li iz toga zaključujete nešto o osobi?
November 14, 2024Nov 14 Ништа. Немам тај (мало)грађански импулс да одмеравам нечије непокретности и покретности, ентеријере , количину прашине, одећу, обућу и слично. А ви?
November 14, 2024Nov 14 Nešto si projektovao, koje zagledanje prašine, wtf, dečače. Recimo, ja ću zapaziti ima li u kući knjiga, fotografija ili nekih simpatičnih detalja.
November 14, 2024Nov 14 11 minutes ago, Klara said: Nešto si projektovao, koje zagledanje prašine, wtf, dečače. Recimo, ja ću zapaziti ima li u kući knjiga, fotografija ili nekih simpatičnih detalja. Нисам уопште алудирао на твоје погледе, Кларо, нисам имао представу шта би ти прво погледала.
November 15, 2024Nov 15 9 hours ago, Klara said: Šta odmah zapazite kada prvi put uđete kod nekoga u kuću/stan? Da li iz toga zaključujete nešto o osobi? U početku ništa. Nekako mi bude neprijatno da zveram. Onda slike, knjige i ako ima aparat za kafu. Slike i knjige govore i daju i delić prošlosti. Isto P.S. Fenomenalne su vam biblioteke
November 15, 2024Nov 15 Koje su knjige na policama, ustanem i nepristojno izvrćem gkavu, posle se izvinjavam Isto
November 15, 2024Nov 15 Primetim da li ima dovoljno prostora ili je skučeno. Osećam se klaustrofobično u stanovima koji su prepuni stvari i opuštenije ako je praznije. Isto.
November 15, 2024Nov 15 Da li su sto i polica dovoljno čvrsti, postoji li drugi ulaz/izlaz, gde je krevet i koliko je visoko terasa ili kupatilski prozor. Može isto. Edited November 15, 2024Nov 15 by Ras
November 15, 2024Nov 15 18 minutes ago, Ras said: Da li su sto i polica dovoljno čvrsti, postoji li drugi ulaz/izlaz, gde je krevet i koliko je visoko terasa ili kupatilski prozor. Nisam znala da se baviš keramikom
November 15, 2024Nov 15 3 minutes ago, Boksi said: Nisam znala da se baviš keramikom Spoiler Keramičar? Ne. A lepiš pločice? Da. Znači keramičar? Pa, ne!