Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

“Nisi, valjda, zbog toga tužna.” :isuse:

Šta kažete drugima kad su tužni?

• Replies 14.7k
  • Views 545.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

Razumem da ti je teško

U redu je da se osećaš tužno

Isto

Kažem ''ako želiš, zajedno ćemo proći kroz to'' i pitam šta im je potrebno, šta mogu da učinim. Obično prvo odreagujem dodirom, uzmem za ruku ili prigrlim.

Isto.

Зависи од бројних околности. Некад је најбоље ћутати и само бити ту.  Исто.

3 hours ago, booyaka said:

Zašto ne odgovorite Nikodiju, je l' zato što fali još opcija za odgovor?

Zato što smo svi zgodni i neophodni.

Šta odmah zapazite kada prvi put uđete kod nekoga u kuću/stan? Da li iz toga zaključujete nešto o osobi?

Ништа. Немам тај (мало)грађански импулс да одмеравам нечије непокретности и покретности, ентеријере , количину прашине, одећу, обућу и слично. А ви?

Nešto si projektovao, koje zagledanje prašine, wtf, dečače.

Recimo, ja ću zapaziti ima li u kući knjiga, fotografija ili nekih simpatičnih detalja. 

11 minutes ago, Klara said:

Nešto si projektovao, koje zagledanje prašine, wtf, dečače.

Recimo, ja ću zapaziti ima li u kući knjiga, fotografija ili nekih simpatičnih detalja. 

Нисам уопште алудирао на твоје погледе, Кларо, нисам имао представу шта би ти прво погледала. 

9 hours ago, Klara said:

Šta odmah zapazite kada prvi put uđete kod nekoga u kuću/stan? Da li iz toga zaključujete nešto o osobi?

U početku ništa. Nekako mi bude neprijatno da zveram. Onda slike, knjige i ako ima aparat za kafu. Slike i knjige govore i daju i delić prošlosti.

Isto

P.S. Fenomenalne su vam biblioteke :wub:

Koje su knjige na policama, ustanem i nepristojno izvrćem gkavu, posle se izvinjavam

Isto

Primetim da li ima dovoljno prostora ili je skučeno. Osećam se klaustrofobično u stanovima koji su prepuni stvari i opuštenije ako je praznije.

Isto.

Da li su sto i polica dovoljno čvrsti, postoji li drugi ulaz/izlaz, gde je krevet i koliko je visoko terasa ili kupatilski prozor.

Može isto.

Edited by Ras

18 minutes ago, Ras said:

Da li su sto i polica dovoljno čvrsti, postoji li drugi ulaz/izlaz, gde je krevet i koliko je visoko terasa ili kupatilski prozor.

Nisam znala da se baviš keramikom :D

3 minutes ago, Boksi said:

Nisam znala da se baviš keramikom :D

Spoiler

Keramičar? Ne.

A lepiš pločice? Da.

Znači keramičar? Pa, ne!