Sandradjer Posted Sunday at 16:55 Share Posted Sunday at 16:55 Na kakav bezobrazluk mislis? Link to comment
Svemir Zeka Posted Sunday at 23:41 Share Posted Sunday at 23:41 6 hours ago, Sandradjer said: Na kakav bezobrazluk mislis? Mislim na komunikaciju s turistima Link to comment
Serena Posted Sunday at 23:50 Share Posted Sunday at 23:50 Joj ja sam se u Drezdenu osecala kao prase u Teheranu. Isto Link to comment
overthinker Posted Sunday at 23:55 Share Posted Sunday at 23:55 И ван градова тога има, френдицу у пустом селу напао локални "туристички маг" да је дивљала и реметила сеоски мир, претио, драо се на њу, а кад сам се појавио и преузео одговорност на себе, ево све сам ја, и појачавао музику и лудовао, он поче тихо и бојажљиво да се извињава, како нисам ја крив и нисам намерно, него планински ехо шири звукове. Исто... Link to comment
Klara Posted Monday at 00:17 Share Posted Monday at 00:17 U Veneciji i CG. :/ Držim se toga da su to bili izuzeci. O čemu biste noćas voleli da pričate? Link to comment
overthinker Posted Monday at 00:27 Share Posted Monday at 00:27 (edited) Немам никад праволинијски правац приче, волим да "лутам" кроз шуму разних мисли и онда да извлачим понешто за разговор, у зависности од инспирације, о уметности, војним пактовима, политичким идејама, сексу, квислиншкој духовности, итд. А ви? Edited Monday at 00:27 by overthinker Link to comment
Klara Posted Monday at 00:57 Share Posted Monday at 00:57 Hm...o Buridanovom magarcu. I o dodiru. Da li ste se skoro uplašili u snu? Link to comment
Sandradjer Posted Monday at 05:35 Share Posted Monday at 05:35 5 hours ago, Svemir Zeka said: Mislim na komunikaciju s turistima To znam, nego nisi mi odgovorila na pitanje Link to comment
overthinker Posted Monday at 08:51 Share Posted Monday at 08:51 7 hours ago, Klara said: Da li ste se skoro uplašili u snu? Не скоро, али имам један упечатљив давни сан, једна симпатична другосрбијанка се у секунди претворила у мачку и бацила кроз прозор , тако у мачећем облику, са зграде на тротоар. То ме тако уплашило, шок тотални, јер се у секунди одиграло, ни по буђењу нисам могао да се саберем. Исто... Link to comment
Klara Posted Monday at 11:17 Share Posted Monday at 11:17 Noćas...sanjala sam kako sa nastradalom drugaricom i nekom mojom decom čekam red za kartu na autobuskoj i dok detetu nameštam kapuljaču, pokriju nas mrak i ruševine. Fizički je bolelo. Kad sam opet zaspala, sanjala sam da idem u susret nekome koga znam: nasmejana pričam, mašem, ali me osoba ne čuje i ne vidi, već gleda u svoje cipele i glanca ih. Ulazimo u prepun tramvaj, gužva, tesno je. Ja visim na vratima i pričam "hej, bre, ja sam, sećaš se kad smo...", ali me osoba grubo odgurne sa vrata i ja padam. Možda noćas preskočim spavanje. :/ Imate li neke navike/rutine koje vama nešto znače, a drugi možda ne mogu odmah da ih shvate ili povežu sa vama? Ili rutina koja vas vraća u balans, šta vam je lakše za odgovor. Link to comment
overthinker Posted Monday at 11:52 Share Posted Monday at 11:52 21 minutes ago, Klara said: Ja visim na vratima i pričam "hej, bre, ja sam, sećaš se kad smo...", ali me osoba grubo odgurne sa vrata i ja padam. Обично такав сан нема везе са том особом него са покушајем интеграција делова себе у целину. Једном је девојка са којом сам тек почео да излазим, практично се ни познавали нисмо, сањала да је сазнала да сам Ђаво лично и да је видела у сну како имам нека обележја Ђавола, уплашила се, испричала ми да је сан схватила озбиљно јер је верница - а у ствари сан ништа није говорио о мени, него о њеној сопственој ђаволкастој компоненти коју је потиснула, али ипак смо престали да се виђамо, шмрц. 28 minutes ago, Klara said: Imate li neke navike/rutine koje vama nešto znače, a drugi možda ne mogu odmah da ih shvate ili povežu sa vama? Ili rutina koja vas vraća u balans, šta vam je lakše za odgovor. Рутина ме никада не враћа у баланс, него нека промена, кад испаднем из властитог система не помаже ништа из спектра дотадашњих навика, само нека радикална промена. Исто. Link to comment
Klara Posted Monday at 12:18 Share Posted Monday at 12:18 Ne, znam šta znači simbolika mog sna... Ok, ali promena ima element nepoznatog, više je nalik malom šoku, iskakanje iz sebe, dok je rutina/navika nešto poznato umirujuće. Sigurna baza koju je preporučljivo imati. Ne mora ta rutina da bude nešto veličanstveno veliko, može i obična topla supa ili crtanje...ili neke male stvari kao podsetnik kako izgleda naš svet, način na koji negujemo sebe i njega. Ja volim, kad mi je teško, da otvorim jednu kutiju sa fotografijama i razglednicama. Ili to što na rođendan jedne osobe koje više nema uvek negde ostavim Negro bombonu. Link to comment
overthinker Posted Monday at 12:26 Share Posted Monday at 12:26 Од рутина..Волим да фантазирам уз шољу кафе и пискарам по форуму, и уопште, волим пискарање по мрежама. Волим одласке у биоскоп на неке наставке спектакала које сам волео у детињству, најновији "Побеснели Макс", најновији "Осми путник", најновија "Дина"... Исто. Link to comment
Leia Posted Monday at 15:59 Share Posted Monday at 15:59 Danas smirujem živce tako što sve živo što mi padne pod ruke bojim u zlatno Šta mislite da ovome gore promenimo nick u Medeni i da ga pustimo da piše ako obeća da neće pisati hvalospeve bilo kome iz vlasti? 1 Link to comment
Nikodije Posted Monday at 16:30 Share Posted Monday at 16:30 Slažem se. Ovde ima ljudi koji su aktivno podržavali Kamalu Haris, koja je globalno zlo i niko ih nije sankcionisao, a Medenom se godinama spočitava Ana Brnabić. Nije fer. Isto 1 Link to comment
Recommended Posts