Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Вечерас. Да ли мислите да ће Трампова администрација укинути духовне љотићевце? Не мислим да ће то Трамп учинити због неке своје ширине образовања или визије, него напросто што је практичан човек , јер је безвезе траћити ресурсе који дају контра ефекат. Ми Срби не само да смо исмејали духовне љотићевце и одјебали их, него су нам служили и служе као чинилац уједињења и јачања нације. Лепо би било да у свету буде више љубави, а мање конфронтација, па бих се радовао смањењу ефектива северноатлантског пакта и резању кеша центрима духовног љотићевизма... једино ме брине да се ми Срби сувише не опустимо, па од толико љубави и космополитизма, што је лепо и пожељно да имамо у себи, не занемаримо националне дужности и љубав према себи, а најважније је волети себе. 

• Haha 3
  • Tužno 1

Kod mene je bila ova:

Jel povezujete neke filmove ili crtaće sa hranom?

Tipa, čokoladna torta i "Matilda", milkšejk i "Pulp fiction", kiseli krastavci i "Generalova radnja"...

Mornar Popaj i kore za pitu. Nisam voleo spanać kao klinac pa su kore za pitu za mene iz nekog razloga bile zamena za spanać, da bih bio Popaj.

Isto