Shan Jan Posted Friday at 06:38 Posted Friday at 06:38 Jel se racuna Commodore? Ako ne, onda set plasticnih vojnika Isto 1
Serena Posted Friday at 07:13 Posted Friday at 07:13 10 hours ago, Sandradjer said: Nemoj Zeko ko boga te molim. Samo ne uggs i crocs. Izvinjavam se ljubiteljima, ja ni mrtva to Nemoj triput reci moze ti izrasti petni trn pa ces slaviti onog ko ih izmislio za uggs se slazem i tek sad sam shvatila Zekin oslonac na gore 😘 A krznene letnje papuce nakon boravka u javnom WC 1
Svemir Zeka Posted Friday at 07:16 Posted Friday at 07:16 2 minutes ago, Serena said: Nemoj triput reci moze ti izrasti petni trn pa ces slaviti onog ko ih izmislio za uggs se slazem i tek sad sam shvatila Zekin oslonac na gore 😘 A krznene letnje papuce nakon boravka u javnom WC Jbt petni trn To uopšte nisam ni imala 😵 1
Max Morlock Posted Friday at 09:59 Posted Friday at 09:59 2 hours ago, Svemir Zeka said: To uopšte nisam ni imala 😵 misliš još
Svemir Zeka Posted Friday at 10:11 Posted Friday at 10:11 11 minutes ago, Max Morlock said: misliš još Pa to, dobila sam dijagnozu na ppp a ono ništa 🤷
Klara Posted Friday at 13:24 Posted Friday at 13:24 Igračke: Mehanotehnika kornet pištolj i čigra. Kako ste prekidali odnose: - direktno - navedete druge da to sami učine - imate izgovore i izbegavate kontakt - samo nestanete
Svemir Zeka Posted Friday at 15:03 Posted Friday at 15:03 Svi su mene ostaviliiii 😭 :borderline: Šta ćete raditi sutra?
Filozof manijak Posted Friday at 15:14 Posted Friday at 15:14 Istraživaću čarolije narko-nimfo pastoralnog čardaša. Isto. 1
Serena Posted Friday at 15:18 Posted Friday at 15:18 Slaviti godisnjicu braka setajuci posumama i gorama. Koji glas ste pevali u skolskom horu 1 1
Milosh76 Posted Friday at 18:03 Posted Friday at 18:03 Malopre u oko moje zene,...ako to racunas isto 1
Recommended Posts