Svemir Zeka Posted November 7 Posted November 7 Otkriću vaskolikom muškom pučanstvu: štikla od 10 cm je nemerljivo udobnija od Ugg čizama (da, onih ružnih ravnih). To je horor, a verovatno niko ne bi rekao. 1 1
Svemir Zeka Posted November 7 Posted November 7 Zato što volimo da smo lepe. Da li vam je mobilni na mute ili zvoni?
Serena Posted November 7 Posted November 7 Ni meni to nije jasno Spoiler A ni ove uske gace mi nisu ok, narocito kod muskaraca Na sta to posle lici tako spljeskano Leba i pekmeza ili nitele?
Serena Posted November 7 Posted November 7 1 minute ago, Svemir Zeka said: Da li vam je mobilni na mute ili zvoni Zvoni 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Otkriću vaskolikom muškom pučanstvu: štikla od 10 cm je nemerljivo udobnija od Ugg čizama (da, onih ružnih ravnih). To je horor, a verovatno niko ne bi rekao. Ovo nije istina
Svemir Zeka Posted November 7 Posted November 7 Joj ja sam to danas probala. Kuku majko, noga mi nema oslonac na gore.
Filozof manijak Posted November 7 Posted November 7 Oslonac ide na dole 21 minutes ago, Serena said: Leba i pekmeza ili nitele? Meda & oraja
Sandradjer Posted November 7 Posted November 7 20 minutes ago, Svemir Zeka said: Joj ja sam to danas probala. Kuku majko, noga mi nema oslonac na gore. Nemoj Zeko ko boga te molim. Samo ne uggs i crocs. Izvinjavam se ljubiteljima, ja ni mrtva to 1
Filozof manijak Posted November 7 Posted November 7 Kad vidim ženu u uggsicama, uvek zamislim kako joj mirišu noge posle hodanja u njima 1 1
Svemir Zeka Posted November 7 Posted November 7 Da, i kroks i ags su izmišljene da budu induktori erektilne disfunkcije Ja volim stisnutu obuću, em sam mazohista, em žensko ćure koje voli da se uljepšava no matter suffer and pain that I am used to
Klara Posted November 7 Posted November 7 2 hours ago, Serena said: Leba i pekmeza ili nitele? Prvo. Koja ste zadnja 3-4 emodžija (sa telefona) koristili?
Sandradjer Posted Friday at 05:53 Posted Friday at 05:53 Na desnom u gacama, na levom bez gaca Isto 2
Shan Jan Posted Friday at 06:18 Posted Friday at 06:18 Na desnom Koja vam je bila omiljena igracka kad ste bili mali?
Recommended Posts