Filozof manijak Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 da dunem u svoje šiške koju stvar ne možete da uradite, a vaša generacija većinom može? 1 1
Shan Jan Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 Da igram basket, trcim, vezem pertle... Neveznao za stomak - da duze ostanem uvece u pabu. Postao sam deda. Isto.
Svemir Zeka Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 2 hours ago, Shan Jan said: U koju neobicnu zemlju bi se preselili? Negde gde je neobično hladno, u polarni krug 2 hours ago, Serena said: Da li ste se kao mali penjli po drvecu i visili na grani naglavacke kao sismisi. Jesam, ali s metalnih ramova za ljuljaške itd. 1 hour ago, Serena said: Sa koliko godina ste nucili da citate? S 5 1 hour ago, Shan Jan said: Koju sada stvar mozete uraditi sto vasa generacije tesko moze? Mogu mnogo da podignem, u odnosu na žene svojih godina. I imam čvrst stisak ruke 1 hour ago, Filozof manijak said: koju stvar ne možete da uradite, a vaša generacija većinom može? Da rešim linearnu nejednačinu. 2
Svemir Zeka Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 Bruka i sramota, a najbolja drugarica matematičarka i još ima dobre psihološke veštine. A ja glupa ko q za matematiku 1
Sandradjer Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 26 minutes ago, Filozof manijak said: @Sandradjer reaguj! Ne smem da napisem sa koliko godina sam naucila da citam. Ispalo bi da se hvalim. Prepricava se po familiji kako mi je neverujuci stric dao Hegela 1 3
Filozof manijak Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 Ja sam naučio da čitam u drugom trimestru u kevinoj materici, a kad su me iznosili u svet vrištao sam ariju iz Rigoleta. Beat that! 1 3
Shan Jan Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 Vidi ovu @Sandradjer wunderkind i za matis i za jezike, nema problema sa kilazom dok cepa vino i zivi zivot, deca je vole, momci se nabacuju, siri neku pozitivnu energiju... kako da je ne mrzis 2 1
Sandradjer Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 (edited) 1 minute ago, Shan Jan said: Vidi ovu @Sandradjer wunderkind i za matis i za jezike, nema problema sa kilazom dok cepa vino i zivi zivot, deca je vole, momci se nabacuju, siri neku pozitivnu energiju... kako da je ne mrzis Mrzi manijaka. Imas bujnu mastu Edited November 7, 2024 by Sandradjer
Svemir Zeka Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 5 minutes ago, Filozof manijak said: Ja sam naučio da čitam u drugom trimestru u kevinoj materici, a kad su me iznosili u svet vrištao sam ariju iz Rigoleta. Beat that! Ja sam se rodila i znala da čitam odmah, samo sam ćutala do neke godine 1
barfly Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 Ne mogu da se setim kako se zove 90% ljudi sa kojima sam išao u školu/studirao/trenirao. Vrlo neprijatno kad me neko od njih sretne i započne razgovor. Koja psovka vam je najdraža? 1
Serena Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 3 hours ago, Svemir Zeka said: I imam čvrst stisak ruke Ja imam duge prste i cvrst stisk. Secam se da sam na jednom prijemu roditelja jednom sicusnom profi srdacno stisnula ruku i nesto mu krcnulo nerviraju me muskarci koji imaju mlitavu saku. 20 minutes ago, Shan Jan said: Djava te odnia isto U p.m. Uske cipele ili pantalone? Sta lakse podnesete? 1
Filozof manijak Posted November 7, 2024 Posted November 7, 2024 uske gaće zašto žene to sebi rade, oblače/obuvaju neugodnu odeću/obuću?
Recommended Posts