Filozof manijak Posted November 7 Posted November 7 da dunem u svoje šiške koju stvar ne možete da uradite, a vaša generacija većinom može? 1 1
Shan Jan Posted November 7 Posted November 7 Da igram basket, trcim, vezem pertle... Neveznao za stomak - da duze ostanem uvece u pabu. Postao sam deda. Isto.
Svemir Zeka Posted November 7 Posted November 7 2 hours ago, Shan Jan said: U koju neobicnu zemlju bi se preselili? Negde gde je neobično hladno, u polarni krug 2 hours ago, Serena said: Da li ste se kao mali penjli po drvecu i visili na grani naglavacke kao sismisi. Jesam, ali s metalnih ramova za ljuljaške itd. 1 hour ago, Serena said: Sa koliko godina ste nucili da citate? S 5 1 hour ago, Shan Jan said: Koju sada stvar mozete uraditi sto vasa generacije tesko moze? Mogu mnogo da podignem, u odnosu na žene svojih godina. I imam čvrst stisak ruke 1 hour ago, Filozof manijak said: koju stvar ne možete da uradite, a vaša generacija većinom može? Da rešim linearnu nejednačinu. 2
Svemir Zeka Posted November 7 Posted November 7 Bruka i sramota, a najbolja drugarica matematičarka i još ima dobre psihološke veštine. A ja glupa ko q za matematiku 1
Sandradjer Posted November 7 Posted November 7 26 minutes ago, Filozof manijak said: @Sandradjer reaguj! Ne smem da napisem sa koliko godina sam naucila da citam. Ispalo bi da se hvalim. Prepricava se po familiji kako mi je neverujuci stric dao Hegela 1 3
Filozof manijak Posted November 7 Posted November 7 Ja sam naučio da čitam u drugom trimestru u kevinoj materici, a kad su me iznosili u svet vrištao sam ariju iz Rigoleta. Beat that! 1 3
Shan Jan Posted November 7 Posted November 7 Vidi ovu @Sandradjer wunderkind i za matis i za jezike, nema problema sa kilazom dok cepa vino i zivi zivot, deca je vole, momci se nabacuju, siri neku pozitivnu energiju... kako da je ne mrzis 2 1
Sandradjer Posted November 7 Posted November 7 (edited) 1 minute ago, Shan Jan said: Vidi ovu @Sandradjer wunderkind i za matis i za jezike, nema problema sa kilazom dok cepa vino i zivi zivot, deca je vole, momci se nabacuju, siri neku pozitivnu energiju... kako da je ne mrzis Mrzi manijaka. Imas bujnu mastu Edited November 7 by Sandradjer
Svemir Zeka Posted November 7 Posted November 7 5 minutes ago, Filozof manijak said: Ja sam naučio da čitam u drugom trimestru u kevinoj materici, a kad su me iznosili u svet vrištao sam ariju iz Rigoleta. Beat that! Ja sam se rodila i znala da čitam odmah, samo sam ćutala do neke godine 1
barfly Posted November 7 Posted November 7 Ne mogu da se setim kako se zove 90% ljudi sa kojima sam išao u školu/studirao/trenirao. Vrlo neprijatno kad me neko od njih sretne i započne razgovor. Koja psovka vam je najdraža? 1
Serena Posted November 7 Posted November 7 3 hours ago, Svemir Zeka said: I imam čvrst stisak ruke Ja imam duge prste i cvrst stisk. Secam se da sam na jednom prijemu roditelja jednom sicusnom profi srdacno stisnula ruku i nesto mu krcnulo nerviraju me muskarci koji imaju mlitavu saku. 20 minutes ago, Shan Jan said: Djava te odnia isto U p.m. Uske cipele ili pantalone? Sta lakse podnesete? 1
Filozof manijak Posted November 7 Posted November 7 uske gaće zašto žene to sebi rade, oblače/obuvaju neugodnu odeću/obuću?
Recommended Posts