Svemir Zeka Posted November 6 Posted November 6 Just now, Filozof manijak said: Omiljeni Finčerov film? On je snimio jedan film da valja, koliko znam 1
Svemir Zeka Posted November 6 Posted November 6 Pa na faksu Fight club, sad sam se prisetila i Sevena Koji Alien? Omiljeni film Kevina Spejsija ❤️
Filozof manijak Posted November 7 Posted November 7 Američka lepota/ Deźurni krivci Ko je jači, Brus Li ili hodač po žici? Ali da se bore na žici.
Shan Jan Posted November 7 Posted November 7 1 minute ago, Svemir Zeka said: Ajbg, sve sve ali Nebo nad Berlinom Da li volite one smaračke sage "Pre svitanja" itd sa Itanom Houkom Joj ne, krindz teski i to od mene koji jedem romcom ko da su rebarca u sosu od suvih sljiva. Hotel od Milion dolara je jeben masterpiece. Koji vam je omiljen film iz tog zanra uvrnutih ideja (npr. Being John Malkovich, Mulholland Drive i sl...).
Milošica Posted November 7 Posted November 7 (edited) L.A Confidential. Možda moj omiljeni film generalno iz 90ih. Omiljeno doba dana. @Shan Jan Mulholland Drive je jebeno remek-delo. Edited November 7 by Milošica 1
Filozof manijak Posted November 7 Posted November 7 Poslednja dva, a, valah, i onaj 4. Nikad neću razumeti pizmu na 3.deo... Koji je vam najbolji deo Strave u ulici brestova?
Svemir Zeka Posted November 7 Posted November 7 Pozaboravljala sam, iako sam sve gledala. Ako se neko seća nek napiše. Nego! Šta mislite o drugom delu Noći veštica
Filozof manijak Posted November 7 Posted November 7 Mislimo. Koji vam je bio najluđi kostim za Helloween?
Shan Jan Posted November 7 Posted November 7 Pa i nisam imao neke lude, mozda kasapin U koju neobicnu zemlju bi se preselili?
Serena Posted November 7 Posted November 7 Ako ima neka neobicna u smislu da daju penzije za over 40 vrlo rado i oma Da li ste se kao mali penjli po drvecu i visili na grani naglavacke kao sismisi.
Shan Jan Posted November 7 Posted November 7 Ako odes da radis na Svalbardu ili nekoj slicnoj vukojebini u arktiku verovatno ces dobiti penziju posle 10 godina, pod uslovom da prezivis Ne. Bio neatletsko dete. Koju ste kul stvar znali da uradite kao dete?
Serena Posted November 7 Posted November 7 27 minutes ago, Shan Jan said: Ako odes da radis na Svalbardu ili nekoj slicnoj vukojebini u arktiku verovatno ces dobiti penziju posle 10 godina, pod uslovom da prezivis Neka platforma? Duva ledeni vetar? Dva dana bih prezivela 29 minutes ago, Shan Jan said: Koju ste kul stvar znali da uradite kao dete? Stoj na rukama pa se spustim u most i vratim nazad. Sa koliko godina ste nucili da citate? 1
Shan Jan Posted November 7 Posted November 7 33 minutes ago, Serena said: Neka platforma? Duva ledeni vetar? Dva dana bih prezivela Stoj na rukama pa se spustim u most i vratim nazad. Sa koliko godina ste nucili da citate? Na Svalbardu je obavezno nosenje oruzja kada izlazis napolje, takodje nije preporucljivo da ides sam, oce covek da nestane Mislim sa 8. Probao da naucim abvgd pre polaska u osnovnu, nisam odmakao dalje od a. Koju sada stvar mozete uraditi sto vasa generacije tesko moze?
Recommended Posts