November 6, 2024Nov 6 1. Znati šta želiš i kako to da imaš/ostvariš 2. Brinuti o svom zdravlju 3. Uživati u malim stvarima 4. Deliti sa dragim ljudima 5. Živeti van ekrana 6. Živeti u ovom danu, okrenut budućnosti 7. Ne filozofirati kao Klara... Isto
November 6, 2024Nov 6 9 minutes ago, Shan Jan said: Kako biti srecan Kako biti srecan? Tako što nećeš biti nesrečan, prosto Šta znate, a voleli biste da ne znate.
November 6, 2024Nov 6 Koliko ljudi mogu biti mizerni i neiskreni. Omiljeni stih(ovi) od Disa? Edited November 6, 2024Nov 6 by Klara
November 6, 2024Nov 6 Ovo odmah znam.... Можда спава са очима изван сваког зла, Изван ствари, илузија, изван живота, И с њом спава, невиђена, њена лепота; Можда живи и доћи ће после овог сна. Можда спава са очима изван сваког зла. 😥. Omiljena pesma od Bodlera
November 6, 2024Nov 6 Jedino mi pada na pamet sto trenutno citam The Blue Castle od Lucy Maud Montgomery. Za sad deluje interesantno. Isto
November 6, 2024Nov 6 Otkrio pisca u sebi Šta radite kad ste prazni/mrtvi iznutra? (Dead inside) Edited November 6, 2024Nov 6 by Filozof manijak
November 6, 2024Nov 6 Čekam da prođe, i prođe. Slušam neku mrtvu muziku, šta ja znam Koji je najbolji Džarmušov film?
November 6, 2024Nov 6 Down by law. Dead man i Night on earth da oproste iako ih obožavam. Koji vam je draži Vendersov film - Pariz, Teksas ili Nebo nad Berlinom? Edited November 6, 2024Nov 6 by Milošica
November 6, 2024Nov 6 Ajbg, sve sve ali Nebo nad Berlinom Da li volite one smaračke sage "Pre svitanja" itd sa Itanom Houkom