October 31, 2024Oct 31 Ukrascu ovo Da li mislite da je xy nezadovoljan sobom ili je mozda ideoloski ostrasceni duhovni ljotivevac Kakav citat, kakvo pitanje
November 1, 2024Nov 1 6 hours ago, Midžeta said: Ukrascu ovo Da li mislite da je xy nezadovoljan sobom ili je mozda ideoloski ostrasceni duhovni ljotivevac Kakav citat, kakvo pitanje Midzeta ti si mozda drugosrbijanka ali si mlada i lepa i ja verujem da ces vremenom izleciti taj kancer ljoticizma u sebi i da ces onda ostati samo mlada i lepa i da cemo se druziti i uzivati u ljubavi, duhovnosti i medu
November 1, 2024Nov 1 9 hours ago, Lado Lelejac said: да спасавамо наше људе од сила мрака. Da li su te sile mraka sada sa nama u sobi?
November 1, 2024Nov 1 Nemam pojma, skrecem i levo i desno. Frka je jedino ako semafor ne radi, a ja ulazim iz sporedne ulice i treba da skrenem levo Da li vam se desi da udesite pa morate da trpite? Edited November 1, 2024Nov 1 by Serena
November 6, 2024Nov 6 11 minutes ago, Klara said: @Serena, jel može malo pojašnjenje pitanja... Ujak mog supruga kad ga pitaju kako je odgovori: Udesio pa trpim Htela sam da pitam da li se i vama nekad tako desilo. Znacenje reci udesiti je jasna? Edited November 6, 2024Nov 6 by Serena
November 6, 2024Nov 6 Nisam sigurna. : D Kao ''srediti život toliko dobro da sad to ''sređeno'' mora da se istrpi''? : D
November 6, 2024Nov 6 Pa da namestis sebi sve da ti bude potaman, a posle shvatis da si omanula i da moras da trpis. Ujak se tako sali, ali u stvari nam se cesto desava u zivotu da omanemo. Recimo mi smo skoro zamenili madrac koji nam je bio premekan, dugo smo obilazili radnje merkali isprobvali razne vrste i na kraju iskesirali lovu ubedjeni da smo nasli pravi. Sad trpimo i trazimo neki toper ne bi li ga malo umeksali Edited November 6, 2024Nov 6 by Serena
November 6, 2024Nov 6 Aha, razumem, na to sam i mislila, možda sam se nespretno izrazila. : ) Desilo mi se, naravno. I dešavaće se. Zapamtiće se ova godina po mojim cipelama. :') Jel pamtite neki totalni promašaj od poklona (da su ga vama poklonili), osim čokolada sa suvim grožđem, sladunjavih parfema ili dezodoransa...?
November 6, 2024Nov 6 Neke MUP plave papuče, uz to 3 broja manje. A jednom sam dobio sat, uz komentar "sad valjda više nećeš kasniti". Kakva goveda. Večito proleće ili 4 godišnja doba?
November 6, 2024Nov 6 3 minutes ago, barfly said: A jednom sam dobio sat, uz komentar "sad valjda više nećeš kasniti". Kakva goveda. Onda se poznajemo. Sva četiri godišnja doba. Ali normalna. Da mi ne plaču kaputi i kišobrani. Šta ne znaš, a želiš da znaš?