Klara Posted October 31 Posted October 31 ''Pod lozom''. Šta biste voleli da vam pokloni 2025. godina?
Eleniko Posted October 31 Posted October 31 Taverna u mom selu Zdravlje i stabilne prihode lišene stresa. Koju kafanu ne volite a svi je vole? 1
Filozof manijak Posted October 31 Posted October 31 Plavu frajlu u NS (Preferiram crvenokose) Koji klub/diskoteka su vam bili omiljeni za izlazak u tinejdž doba? 1 1
Nikodije Posted October 31 Posted October 31 Bejrut, metal klub u Baošićima. Teška seljana svuda na CG primorju 90ih i ta oaza u kojoj sam upoznao neke ljude koji su mi i danas prijatelji. Isto
Sandradjer Posted October 31 Posted October 31 Najbolji provod mi je u Bitefu (moram da priznam). Ubedljivo Isto
Lado Lelejac Posted October 31 Posted October 31 Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се да ми је дао казнене поене због јутуб спотова Славка Бањца ("Лав сам у грудима") и Гоце Тржан ("Још један круг") , најозбиљније ми саопштио да тој музици нема места на форуму и лупио санкцију са казненим поенима, а после је и моју тему о пекмезавом музичком романтизму пребацио на депонију. Зато пре мислим да је незадовољан и због тога мрзи сваку романтику. Није страшно ни бити духовни љотићевац, ја сам знао на интернету једну другосрбијанку "у фулу" , са мишљењем да је Приштина најкул место , а да је аутономија српских општина кост у грлу просперитетног Косова, међутим била је млада и лепа и после чујем да је дигла главу и деконструисала Наташу Кандић у делове, идејно је разбуцала, а ја сам знао унапред да ће њена младост и лепота надвладати духовни љотићевизам... Да не дужим, јел можемо некако да се удружимо, као колектив и да спасемо Арама док му душом није овладао духовни љотићевизам, некако да га ободримо, даму му на важности, није фер да га препустимо том злочестом ентитету, јер када овлада душама старијих људи, то су страшне патње. Хајде да не будемо себични, да не гледамо само себе, него да будемо духовно солидарни и да спасавамо наше људе од сила мрака. 7
Recommended Posts