Serena Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Vaspitacica u vrticu i ceo zivot budem okruzena sa puno male dece Isto 1 Link to comment
Filozof manijak Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Striper ispred rulje raspomamljenih žena Isto 3 Link to comment
Filozof manijak Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Koje ti je to zanimanje Khm? Link to comment
Sandradjer Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 36 minutes ago, Svemir Zeka said: Khm Isto Khm . Podsetila si me, zaboravila sam da sam i to zelela Isto 1 Link to comment
Sandradjer Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 31 minutes ago, Filozof manijak said: Koje ti je to zanimanje Khm? Bolje da ne znas 2 Link to comment
Svemir Zeka Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 33 minutes ago, Sandradjer said: Bolje da ne znas Ma zna on, samo nas loži Link to comment
Sandradjer Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 31 minutes ago, Svemir Zeka said: Ma zna on, samo nas loži You know nothing Jon Snow 1 1 Link to comment
Serena Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 5 hours ago, Filozof manijak said: Striper ispred rulje raspomamljenih žena Isto Sumnjam da bi uspeo da savladas sujetu i povuces se na vreme 1 Link to comment
Shan Jan Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago What's the point of paying for something you can get free? Link to comment
Filozof manijak Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 23 minutes ago, Serena said: Sumnjam da bi uspeo da savladas sujetu i povuces se na vreme Ja sam se povukao, više ne igram oko šipke od kako sam ušao u 5.deceniju Link to comment
Serena Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Filozof manijak said: Ja sam se povukao, više ne igram oko šipke od kako sam ušao u 5.deceniju Mozda si trebao ranije, prostata bi ti bila zahvalna Kompot ili slatko od dunja? Link to comment
Klara Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Hm, slabo volim dunje kao hranu, sem u obliku soka, pa ne mogu da izaberem. Ali, dala si mi ideju šta da uzmem za užinu (kompot od breskve). Jeste li primetili da je negde opstao običaj da se gosti posluže slatkom? Link to comment
Milosh76 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Na Slavama i u ponekim kafanama U kojoj ste kafani poslednji put bili? Link to comment
Recommended Posts