Sokrat Posted October 28 Posted October 28 De Niro kao Max Cady u Cape Fear Koja vam je omiljena ljubavna scena iz filma?
Sandradjer Posted October 29 Posted October 29 Sve iz Titanika, sve iz Notebooka i sve sa Jon Snow Isto 1 1
Filozof manijak Posted October 29 Posted October 29 Tyler Durden i Marla Singer u Fight Club-u Na drugom mestu: Poslednji tango u Parizu Isto
Sandradjer Posted October 29 Posted October 29 (edited) @Shan Jan Zasto si mi stavio placka? Edited October 29 by Sandradjer
Svemir Zeka Posted October 29 Posted October 29 Joj, ne volim ljubavne scene u filmovima Koji vam je omiljeni pejzaž iz horor filmova? Ne scena, nego landscape. Ako može i slika.
Klara Posted October 29 Posted October 29 16 hours ago, Sokrat said: Koja vam je omiljena ljubavna scena iz filma? https://m.youtube.com/watch?v=-kXAeKj3Fgw&pp=ygUeZ29vZCB3aWxsIGh1bnRpbmcgc2NlbmUgc2t5bGVy
Shan Jan Posted October 29 Posted October 29 30 minutes ago, Sandradjer said: @Shan Jan Zasto si mi stavio placka? Ne znam, meni su Titanik i John Snow krindz Notebook jos nisam gledao. @Svemir Zeka ne gledam inace horore al ovo okruzenje mi se dojmilo: Najsrecnija scena u nekom filmu? 1 1
Sandradjer Posted October 29 Posted October 29 18 minutes ago, Shan Jan said: Ne znam, meni su Titanik i John Snow krindz Notebook jos nisam gledao. @Svemir Zeka ne gledam inace horore al ovo okruzenje mi se dojmilo: Najsrecnija scena u nekom filmu?
Sandradjer Posted October 29 Posted October 29 1 minute ago, Shan Jan said: @Sandradjer mi stavio thumbs down, this is war 1
Svemir Zeka Posted October 29 Posted October 29 35 minutes ago, Shan Jan said: Najsrecnija scena u nekom filmu? A evo, imam i ja dušu Moja omiljena ljubavna scena 1
Klara Posted October 29 Posted October 29 Možda ona scena sa leptirom, u Patch Adams. Čime ste želeli da se bavite, ako ste danas u potpuno drugačijem poslu?
Recommended Posts