Svemir Zeka Posted October 24 Posted October 24 Nema, zašto bi iko bio permabanovan. I uopšte ne mislim na one na koje većina misli (znamo svi), mene recimo kloniranje (uz sakrivanje da si klon) nervira više nego bilo šta, pa opet, ne treba ih permabanovati Da li su vam zanimljivi forumski tračevi?
Filozof manijak Posted October 24 Posted October 24 od istine do trača, zanimljivije je prezir ili mržnja?
Eleniko Posted October 24 Posted October 24 Odnos prema prirodi nema veze sa odnosom prema ljudima. Verujem u svoje jake mizantropske crte iako svi oko mene koji me dobro poznaju tvrde obrnuto a prirodu jako i beskrajno volim. On 22. 10. 2024. at 14:34, Klara said: Čula sam da u Grčkoj postoji običaj za Novu godinu da se nar, kao simbol sreće i blagostanja, razbije o spoljna vrata. I to je preljepo. Tačno. Zato se uvek kada se izgradi kuća pored nje zasadi nar, za sreću (Grci to inače retko jedu, seljaci nikada). Jedan plod se 1.januara kada se ustane iz sve snage raspizdi u kuću da ostane crvena fleka. Međutim klimatske promene prave kermes tako da recimo na mom ostrvu neće biti plodova nara 1.januara, istruliće ili će popadati jer zru mnogo ranije. Ja sam krajem septembra napunio veliku kartonsku kutiju i doneo za Beograd, već su bili 90% zreli. Evo sada su već prešli peak na drvetu, ima ih popadalih i truličastih mada je tridesetak preostalih idealno zrelo. Možda odsečem jednu granu sa plodom i ostavim za Novu Godinu, komšija mi je davno rekao da tako potraju. Pitanje - osope kojih ex-Yu naroda i narodnosti su vam ostale u najboljem sećanju na temu ljubavisanja?
Filozof manijak Posted October 24 Posted October 24 Ne pravim distinkciju po nacijama kad je ljubavisanje u pitanju, smatram sebe kosmopolitom Da li ste Kapuleti ili Monteki?
Sanjay Posted October 25 Posted October 25 Uf, tezeg pitanja usud ne isplete no femili od Romea il od Djulijete! Nek je Kapuleti, ipak su oni pravili bal. Pitanje: dopamin ili serotonin, sta daje vise smisla zivotu?
Filozof manijak Posted October 25 Posted October 25 Dopamin, dopada mi se kako zvuči. Da li ste Windows explorer ili Total comander tip?
Svemir Zeka Posted October 25 Posted October 25 7 hours ago, Sanjay said: Pitanje: dopamin ili serotonin, sta daje vise smisla zivotu? Serotonin
Svemir Zeka Posted October 25 Posted October 25 🙄 Karmina buranija. Bolje biti makijavelista, narcis ili psihopata? 😬
Recommended Posts