Svemir Zeka Posted October 22 Posted October 22 Komšije će da me biju zbog preglasnog.... Dece Koja pesma EKV vam je današnji dan
Klara Posted October 22 Posted October 22 ''Anestezija'' i ''Srce''. A želela sam da bude ''Jadransko more''. Nego, previše je hladno. A koja pesma od Bebi Dol? :c 1
Milošica Posted October 22 Posted October 22 (edited) 7 dana Isto @Klara Jbg sekunda. Mustafa naravno Isto pitanje, ali za Zabranjeno pušenje Edited October 22 by Milošica
Serena Posted October 22 Posted October 22 Mufa Kiki i ja Borina: Kucici po ulicama kaku cipelu sam umazo govancom Sta mislite u kom obliku ce nam se opet javiti medeni ?
Filozof manijak Posted October 22 Posted October 22 U kome god bude, greota je šta mu rade. Da li mislite da je Medeni maliciozna osoba?
dunja Posted October 22 Posted October 22 Ne nego je mediciozna. Da li mislite da ljudi koji se s dubokim poštovanjem odnose prema prirodi mogu biti maliciozni?
Filozof manijak Posted October 22 Posted October 22 Ne vidim korelaciju između te dve stvari. Da li ste mizantrop ili filantrop?
Klara Posted October 22 Posted October 22 (edited) Mogu, mislim da ljudska priroda nije toliko jednostavna i uslovljena određenim izborima koji bi je opisali...čak je i promenljiva. Medeni ne deluje maliciozno, ali mi je cela situacija problematična i zbunjujuća. Nekako i nepravedna. Isto pitanje (mislila sam na dunjino) Ja sam filantrop. Edited October 22 by Klara 1
Leia Posted October 24 Posted October 24 On 22. 10. 2024. at 21:30, dunja said: Da li mislite da ljudi koji se s dubokim poštovanjem odnose prema prirodi mogu biti maliciozni? Svako može biti maliciozan Ima li trenutno na forumu članova koji su po vama za permaban? Ne imenovati, samo ima li 1
Recommended Posts