Klara Posted October 21 Posted October 21 19 minutes ago, Milosh76 said: Promeni sliku... recimo Kla(pa)ra ❤️
Kosmos Srbija Posted October 21 Posted October 21 1 hour ago, Klara said: Počinjem da mešam tvoj i moj avatar, Ево сад обоје имамо аватар. 1 hour ago, Nikodije said: Kad te neko mnogo nervira i smeta ti u njemu vidiš svoju senku™, jel tako @Kosmos Srbija И да и не. Зависи од контекста. Нпр. кад те жена нервира јер троши пуно и угрожава буџет, не значи да си ти у сенци трошаџија, можда само спасаваш кућни буџет од дефицита. Али на пример, ако јавна личност са којом немаш лични однос говори на ТВ-у како се треба разбацивати парама , а тебе то излуди до максимума, можда јеси трошаџија у сенци.
Klara Posted October 21 Posted October 21 Bez avatara i dalje, ide mi uz tišinu u mojoj kućici puža. Jedno teško pitanje u 2 ujutru: o čemu razmišljate pre nego što zaspite? Osim o doručku.
Klara Posted October 22 Posted October 22 (edited) Neee može, vrati moje pitanje, hoću sa znam o čemu lepom ljudi razmišljaju (da ukradem koju ideju). :') [1. Kajgana sa slaninom i kulenom, feta ili star sir, kiseli krastavci/paradajz/cvekla, hleb prepečen na masti + aleva, jogurt 2. Tostirane tortilje uz dosta kačkavalja 3. Tostiran hleb, maslac, med (don't), bela kafa ili čaj od nane 4. Proja, ajvar, kuvana jaja, suvo meso, turšija, kiselo mleko. Primetno je da mislim o doručku.] Edited October 22 by Klara 1
Klara Posted October 22 Posted October 22 (edited) 57 minutes ago, Milošica said: O smrti E...i ja... Edited October 22 by Klara
Shan Jan Posted October 22 Posted October 22 1 hour ago, Milošica said: O smrti. Koji vam je omiljeni doručak? Mamaliga Kako zadirkujete drage osobe?
Kosmos Srbija Posted October 22 Posted October 22 Сваку драгу особу на посебан начин, бивша пре бивше била је стриктно против вакцина, па кад сам примио космос-зенека вакцину причао сам јој како ћемо захваљујући томе имати дивну ГМО бебу. Да вратим питање које @Klara жели да још претресемо, о чему се мисли пре спавања?
Klara Posted October 22 Posted October 22 Noćas sam razmišljala o sreći i kako treba da otputujem. Onda se iz nekog stana začuo telefon. Zvonio, zvonio, zvonio u nedogled. Čekala sam da se neko javi i u čekanju zaspala. Sanjala slasne smokve i neko dete koje me ispravlja da to nisu smokve nego cmokve.
Eleniko Posted October 22 Posted October 22 Trenutno volim dinje i nar - puno nara pod kojim sedim - sa ovsenim pahuljicama, čija semenom, preliveno sa malo tople vode, pa bogato zaliveno tečnim tahinijem koju pravi genijalna Atina Kavaleri iz susednog sela, od organskog susama koji sama uzgaja. Na kraju odozgo nasečen badem iz moje ili susednih bašči. Od alternativnih voćki - breskve (prošle), kruške.
Klara Posted October 22 Posted October 22 Čula sam da u Grčkoj postoji običaj za Novu godinu da se nar, kao simbol sreće i blagostanja, razbije o spoljna vrata. I to je preljepo.
Recommended Posts