Boksi Posted October 20 Posted October 20 Prvo što mi je palo na pamet, nije noviji, skoro sam ga gledala, ne baš oduševio, ali ostavio utisak: https://m.imdb.com/title/tt1063669/ isto
Kosmos Srbija Posted October 20 Posted October 20 36 minutes ago, Boksi said: isto "Летња прича", француски филм о љубавном четвороуглу , али не очекујте "сцене", млади шетају по плажи и причају међусобно о љубави цео филм. Исто. 1
Kosmos Srbija Posted October 20 Posted October 20 (edited) 1 hour ago, Eleniko said: El snimio taj Romer neki drugi film Гомилу. Једног дана мораћу све да их погледам јер су конверзације толико занимљиве да се не може човек одупрети. Сваки његов филм је једна џиновска конверзација. Нпр. за садашњи тренутак јако занимљив је филм "Дрво, Градоначелник и Медиотека" - градоначелник малог града, левичар утопистичких погледа налази новац да варош подигне на виши степен развоја, градећи неки футуристички културни центар. Међутим на левици долази до раскола, технолошке леве утописте надјачавају медијским манипулацијама еколошки утописти. Edited October 20 by Kosmos Srbija
Filozof manijak Posted October 20 Posted October 20 Poslednji film koji me je istinski oduševio je Fight Club. Koja muzička numera vam je izmenila život?
Klara Posted October 20 Posted October 20 Nije mi promenila život, ali je vezujem za noć kad mi se život okrenuo naglavačke...i mnogo boli kad je čujem, iako je istovremeno veoma volim. Može isto...
Boksi Posted October 20 Posted October 20 Isto nije promenila, ali svaki put kad odnekud krene Sympathy for the Devil sledi neka drama i džumbus. Recimo požar u zgradi x2, lakši udes i sl. isto
Klara Posted October 20 Posted October 20 Moraš još malo da se potrudiš da bih bila manje sjebana. Unapred zahvalna, Klara
Svemir Zeka Posted October 20 Posted October 20 1 hour ago, Filozof manijak said: Koja muzička numera vam je izmenila život? Šta pevate kad se pijani?
Filozof manijak Posted October 20 Posted October 20 Ej Šeki, Šeki, tako ti Alaha Dovešću te Šeki do prosjačkog štapa Isto 1
Svemir Zeka Posted October 20 Posted October 20 (edited) 7 minutes ago, Svemir Zeka said: Šta pevate kad se pijani? A u mome srcu samoooo Teku otroviii U njima me nema više U njima si ti Edited October 20 by Svemir Zeka
Eleniko Posted October 20 Posted October 20 15 minutes ago, Svemir Zeka said: Šta pevate kad se pijani? Pesme navijača Partizana Npr ovo, istim narečjem, nazalni Da li voliš kad je muškarac svinja? 1
Recommended Posts