Filozof manijak Posted October 19 Posted October 19 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Imam novo pitanje: zašto je u spotu November rain jedna žena u vemčanici, a druga koja sedi u kafani i umre na kraju? To mi je enigma sins 1990. Kako ne kapiras, to ti je suptilna poruka: Brak menja ženu i na kraju je ubija! 1
Svemir Zeka Posted October 19 Posted October 19 Just now, Filozof manijak said: Kako ne kapiras, to ti je suptilna poruka: Brak menja ženu i na kraju je ubija! Ali ova druga žena seče tortu još uvek na svadbi u drugoj haljini (i beži od kiše)
Shan Jan Posted October 19 Posted October 19 3 hours ago, Svemir Zeka said: Miris. Nema mirisa, nena ničega. Nix, nada. Slike su gluposti. Sledeći može da bude u celibatu godinama. Ih sta moze, jeste 1
Kosmos Srbija Posted October 19 Posted October 19 (edited) 12 minutes ago, Klara said: edit: naravno da postoji selekcija. 10 minutes ago, Svemir Zeka said: Možda ne kapiramo istu stvar Разумео сам Клару да када је већ са неким у пару, по основу других ствари, да јој тек тада праве речи чине чуда. Edited October 19 by Kosmos Srbija
Svemir Zeka Posted October 19 Posted October 19 Mislim da mi je ovo prof.deformacija U smislu nagon, osećanje, itd. Iuvinjavam se
Klara Posted October 19 Posted October 19 Uparenost nije uslov. Ono što sam napisala može do nje da dovede i ne mora. Može biti uzbudljivo kad ste zajedno sa nekim i kad prvi put vidite nekog. Filozof je pitao uopšteno, tako mi je izgledalo. Ipak, nisam napisala da bi kombinacija lepog glasa i pravih reči značila da će nam se dopasti baš svako koga sretnemo. 1
Kosmos Srbija Posted October 19 Posted October 19 Не мислим на то да сте формално пар, него да имате историју личног односа. Мада можда и у томе машим.
Klara Posted October 19 Posted October 19 Ok, to da. A opet, nikad vam se nije dogodilo uzbuđenje u prvom razgovoru sa nekim (vama) vrlo privlačnim? I ako jeste, preispitivali biste sebe ili znali da je to potpuno okej?
Svemir Zeka Posted October 19 Posted October 19 1 hour ago, Klara said: Ok, to da. A opet, nikad vam se nije dogodilo uzbuđenje u prvom razgovoru sa nekim (vama) vrlo privlačnim? I ako jeste, preispitivali biste sebe ili znali da je to potpuno okej? Jeste privlačnost, nego sexual arousal vezujem za vrlo konkretan nagon
barfly Posted October 19 Posted October 19 Operaterka u DExpressu je imala jako prijatan glas, pre neki dan. Onako kao da je razmažena i blago promukla. Malo mi je lakše palo to što mi paket još nije bio stigao, posle toga. Koja vam je uniforma najseksi? 1
Kosmos Srbija Posted October 20 Posted October 20 4 hours ago, barfly said: Koja vam je uniforma najseksi? Исто.
barfly Posted October 20 Posted October 20 Kombinezon koji je nosila Ejpril O'Nil. Još kad je u kombinaciji sa glasom u našoj sinhronizaciji.. Koji momenat ili pesmu čuvate u glavi za crne dane?
Recommended Posts