Max Morlock Posted October 17 Posted October 17 46 minutes ago, Filozof manijak said: gde ti ovde vidiš pandura?? Ma mislila je peder, ne pandur Ich bin Indianer 3
Svemir Zeka Posted October 17 Posted October 17 56 minutes ago, Filozof manijak said: Pokušavam da skontam, mada cenim da troluješ, ali... Hide contents gde ti ovde vidiš pandura?? Mislila sam da je onaj brkajlo s mustaći pandur. Verovatno sam u brzini pomešala sa Džordžom Majklom. Koji ste peder u spotu DžM sa helikopterima?
Boksi Posted October 17 Posted October 17 29 minutes ago, Klara said: Koji je to spot, ko je DžM? George Michael, ali ne znam na koji spot sa helikopterima misli. Outside?
Klara Posted October 17 Posted October 17 (edited) Onda je to ''Outside'' spot. Da, da, već si napisala. : D Edited October 17 by Klara 1
Klara Posted October 18 Posted October 18 Uh, to sam davno gledala i više se ne sećam detalja oko likova. Da li ste i kako napravili neku drastičnu promenu u životu ili u svom fizičkom izgledu?
Kosmos Srbija Posted October 18 Posted October 18 58 minutes ago, Klara said: Da li ste i kako napravili neku drastičnu promenu u životu ili u svom fizičkom izgledu? Да. Углавном су ме посебне девојке инспирисале за то. Стравично ме мрзело да идем у теретану, страшно ми било одбојно, страшно баш , изузетно ми је и данас психолошки мучно да гледам ликове како се огледају и причају о мишићним групама, био сам (и остао( тип који најрадије иде у шаховски клуб на тренинге, али сам почео да вежбам редовно, савладао сам то у себи, јер сам био јако инспирисан. Ко вас најчешће инспирише?
Klara Posted October 18 Posted October 18 46 minutes ago, Kosmos Srbija said: Стравично ме мрзело да идем у теретану, страшно ми било одбојно, страшно баш , изузетно ми је и данас психолошки мучно да гледам ликове како се огледају и причају о мишићним групама, био сам и остао тип који најрадије иде у шаховски клуб @Nikodije, imaš brata!!! 1
Kosmos Srbija Posted October 18 Posted October 18 А? Замишљао сам да су Никодије и Зли Гли по природном импулсу у теретанским чопорима.
Eleniko Posted October 18 Posted October 18 Nije Niki taj rad Više ovako https://youtu.be/0p9o7sjjVJY?si=DwfDl9YtcTr0z-Oe
Leia Posted October 18 Posted October 18 43 minutes ago, Kosmos Srbija said: А? Može A, a može i B Isto
Klara Posted October 18 Posted October 18 Ko me najčešće inspiriše...hm...jedna moja baka i najbolja prijateljica. Šta vas trenutno motiviše?
Nikodije Posted October 18 Posted October 18 2 hours ago, Klara said: @Nikodije, imaš brata!!! Kosmose Srbijo, javi se da se mažemo medom i igramo šah 1
Recommended Posts