Svemir Zeka Posted October 15 Posted October 15 (edited) 4 hours ago, Filozof manijak said: . Edited October 15 by Svemir Zeka
Klara Posted October 15 Posted October 15 E, muškarci sad prate utakmicu, hajde da vidimo ko je koji lik iz tih animiranih CRTAĆA! 1
Svemir Zeka Posted October 15 Posted October 15 23 minutes ago, Klara said: E, muškarci sad prate utakmicu, hajde da vidimo ko je koji lik iz tih animiranih CRTAĆA! Misliš, da njima odredimo likove?
Svemir Zeka Posted October 15 Posted October 15 S leva na desno: Burunđanin, Klara, Manijak, Šan jan, Nikodije, Zeka, Morgana. Iznad: šimpu. 1
Klara Posted October 15 Posted October 15 Šta, ja sam Evil Lyn? Aaa, seksi je, može, može! Ko mi je ovaj, gospode sakloni? 1
Svemir Zeka Posted October 16 Posted October 16 Prvo sam mislila i ja da naslovim njega tako Jel se ostalim sviđa ko su u Himenu?
Svemir Zeka Posted October 16 Posted October 16 2 hours ago, Filozof manijak said: Zed Koji ste lik Mapetovaca? Ona svinja s loknama Koji ste lik iz South parka?
Recommended Posts