Klara Posted October 15 Posted October 15 (edited) Dešava mi se ponekad. @Leia @Svemir Zeka Kad me nešto uznemiri ili znam da će me sačekati i sutradan. Da li spavate u potpunoj tišini i mraku ili vam je prijatniji drugačiji ambijent? Edited October 15 by Klara
Leia Posted October 15 Posted October 15 Mrak može i ne mora ali tišina je imperativ Budite li se lako ili mukotrpno?
Kosmos Srbija Posted October 15 Posted October 15 Лако устајем у 6. У овој , да кажем, "зрелој фази" живота, мада сам дуго еволуирао до тог момента. Да ли вам је прва кафа посебан ритуал или нешто обично?
Nikodije Posted October 15 Posted October 15 ne znam, uglavnom pijem na poslu kafu, kuva mi koleginica, e sad, da li ona ima neki ritual dok kuva, nisam proveravao. isto
Kosmos Srbija Posted October 15 Posted October 15 16 minutes ago, Nikodije said: ritual dok kuva Неееее, ритуалност је кад седиш испред шољице, а она ти је својом магијом отвори завесу ка другим световима. Као кад ФБИ агент Купер у Твин Пиксу пије кафу.
Nikodije Posted October 15 Posted October 15 Just now, Kosmos Srbija said: Неееее, ритуалност је кад седиш испред шољице, а она ти је својом магијом отвори завесу ка другим световима. Као кад ФБИ агент Купер у Твин Пиксу пије кафу. neko ti je sipao drogu u med 2
Filozof manijak Posted October 15 Posted October 15 (edited) Ne pijem kafu. Jeste sipali sebi nekad drogu u kafu? Spoiler Moj školski je rastvarao kapsule trodona u jutarnju kafu i tako započinjao dan. Intrigantna činjenica je da je pio belu kafu. Edited October 15 by Filozof manijak 1
Filozof manijak Posted October 15 Posted October 15 Sreda Adams Koji biste lik bili u Hi Menu i Gospodarima Svemira?
Klara Posted October 15 Posted October 15 Na forumu nas žena ima taman dovoljno da budemo: Ja biram da budem Orko. Zašto, zato što mu obuća nije potrebna!!! Jeste li se plašili Kaktus cara? 😵💫 1 1
Recommended Posts