Kosmos Srbija Posted October 13 Posted October 13 Када ми је нешто јако занимљиво. (филм, друштво, нека маштовита мисао) Најчешћи мотиви из сна?
Klara Posted October 13 Posted October 13 Putovanje noću, vozim se i posmatram predeo, zvezdano nebo. Zadnjih nedelju dana sanjam kako šetam u retro štiklama. Sve znam, nije meni lako. 🤡 Može isto, što samo ja da se blamiram.
Svemir Zeka Posted October 13 Posted October 13 (edited) Joj, nije baš nešto, uglavnom ima neku pozadinsku priču Najzanimljiviji motivi iz snova su mi prizori s neke visine. Neki predeli poput onih iz LOTR, ali koje sam poizmišljam. I to me drži nekoliko dana kasnije S koliko godina u detinjstvu/ pubertetu ste počeli da se zanimate temom seksa? Edited October 13 by Svemir Zeka
Klara Posted October 13 Posted October 13 5 minutes ago, Svemir Zeka said: ima neku pozadinsku priču A jes, pa da nas profilišeš kroz to pitanje. 1
Kosmos Srbija Posted October 13 Posted October 13 (edited) Како да профилише? Бејах у заблуди да смо сви почели да мислимо о томе са око 11/12 година. Edited October 13 by Kosmos Srbija
Filozof manijak Posted October 13 Posted October 13 Ja sam mentalno uškopljen, uopste ne razmisljam o sexu i čemu to služi. Isto
Leia Posted October 15 Posted October 15 Nemam pojma o cemu pricate Kad vam je raspolozenje u minusu da li se bolje osecate medju ljudima ili solo?
Klara Posted October 15 Posted October 15 Sama ili sa jednom-dve osobe koje osećam kao moj dom. Može isto. ✨
Svemir Zeka Posted October 15 Posted October 15 Sa dva. Jedan memo i jedan perjani. Da li se vrtite tokom noći? 1
Leia Posted October 15 Posted October 15 Mozda i bih da nema opstrukcija u vidu muza i macaka Da li se budite u toku noci?
Svemir Zeka Posted October 15 Posted October 15 Jednom za wc, i zahrčem odmah po povratku, nekad i pre. Kad ne možete da spavate?
Recommended Posts