October 13, 2024Oct 13 Da se popnem na ovaj vrh sta biste voleli da uradite, a da se ranije niste usudjivali da probate?
October 13, 2024Oct 13 Nisam se usuđivala jer nisam imala opremu i potrebnu obuku, ne hrabrost. Da zaronim dublje od 2 metra. Isto
October 13, 2024Oct 13 I ja bih volela da smem/umem da ronim na većoj dubini. I da otputujem u Afriku i Australiju, ali me svašta zamara kad pomislim na taj put. Mesim hleb, pa mi na um pada pitanje: uz šta je najslađe jesti vruć hleb? :umače u čvarke:
October 13, 2024Oct 13 Mladi kajmak iz zapadne Srbije, al ne onaj tek skinut s mleka, nego onaj koji tek sto nije sazrelio, i paradajz, nista lepse leti od toga za dorucak. Ma i za veceru. Ma kad god ima vruceg hleba i tog kajmaka, moze i bez paradajza Koliko cokolade mozete da pojedete odjednom, pre nego sto vam pripadne muka? Edited October 13, 2024Oct 13 by LaLinea
October 13, 2024Oct 13 On 13. 10. 2024. at 17:03, LaLinea said: Koliko cokolade mozete da pojedete odjednom, pre nego sto vam pripadne muka? Jako malo, red mi je u principu dovoljan. Nisam halapljiva sa slatkišima. Da li možete gladni da jedete slatko? Ja nikad.
October 13, 2024Oct 13 Не, не стављам га нигде, не купујем га. (Осим у облику индустријских слаткиша) Да ли купујете редовно бели лук?