Svemir Zeka Posted October 11 Posted October 11 Depresijom u borbi protiv fizičke aktivnosti. Da li se nekad disocirate?
Klara Posted October 13 Posted October 13 Verovatno ponekad. Šta vam je izgledalo nemoguće, a ipak ste u tome uspeli?
LaLinea Posted October 13 Posted October 13 Da se popnem na ovaj vrh sta biste voleli da uradite, a da se ranije niste usudjivali da probate? 1 1
Svemir Zeka Posted October 13 Posted October 13 Nisam se usuđivala jer nisam imala opremu i potrebnu obuku, ne hrabrost. Da zaronim dublje od 2 metra. Isto
Klara Posted October 13 Posted October 13 I ja bih volela da smem/umem da ronim na većoj dubini. I da otputujem u Afriku i Australiju, ali me svašta zamara kad pomislim na taj put. Mesim hleb, pa mi na um pada pitanje: uz šta je najslađe jesti vruć hleb? :umače u čvarke:
LaLinea Posted October 13 Posted October 13 (edited) Mladi kajmak iz zapadne Srbije, al ne onaj tek skinut s mleka, nego onaj koji tek sto nije sazrelio, i paradajz, nista lepse leti od toga za dorucak. Ma i za veceru. Ma kad god ima vruceg hleba i tog kajmaka, moze i bez paradajza Koliko cokolade mozete da pojedete odjednom, pre nego sto vam pripadne muka? Edited October 13 by LaLinea 1 1
Svemir Zeka Posted October 13 Posted October 13 Uz kajmak. Koji se topi. Ovo sam napisala pre lalinee 1
Svemir Zeka Posted October 13 Posted October 13 Just now, LaLinea said: Koliko cokolade mozete da pojedete odjednom, pre nego sto vam pripadne muka? Jako malo, red mi je u principu dovoljan. Nisam halapljiva sa slatkišima. Da li možete gladni da jedete slatko? Ja nikad.
Kosmos Srbija Posted October 13 Posted October 13 Да, увек. Њам. Да ли уживате док пијете горку кафу? 1
Filozof manijak Posted October 13 Posted October 13 Indifirentan sam spram njega. Da li volite rum kasata, od Baninija?
Kosmos Srbija Posted October 13 Posted October 13 Онако. Јестиво, али ништа специјално. А да ли волите кестен пире?
Filozof manijak Posted October 13 Posted October 13 Mnogo bolje zvuči nego što je ukusan. Da li stavljate šećer u kupus salatu?
Kosmos Srbija Posted October 13 Posted October 13 Не, не стављам га нигде, не купујем га. (Осим у облику индустријских слаткиша) Да ли купујете редовно бели лук?
Klara Posted October 13 Posted October 13 Naravno, šta je jelo bez luka. Kad/kako najbrže utonete u san?
Recommended Posts