Svemir Zeka Posted October 7 Posted October 7 Ko zna koliko puta, evo i sad ću...pun mi je oktobar drugarica Da li vas je blam kad zaboravite?
Filozof manijak Posted October 7 Posted October 7 Jeste, iako prezirem rođendane Sledeći misli da bi za rođendan trebalo uzeti dan začeća, a ne dan se izletelo™ napolje 2
Sandradjer Posted October 7 Posted October 7 5 hours ago, Svemir Zeka said: Ko zna koliko puta, evo i sad ću...pun mi je oktobar drugarica Da li vas je blam kad zaboravite? 5 hours ago, Filozof manijak said: Jeste, iako prezirem rođendane Pustih suzu od srece, kao da ste mi cestitali 2
Milosh76 Posted October 8 Posted October 8 Od neplaniranog nosenja frizidera prvo uzbrdo, pa nizbrdo. Ubise me ledja Raduje li vas najava "najhladnije zime u poslednjih 10 godina" ?
Shan Jan Posted October 9 Posted October 9 Voleo bih ali ne mogu da predvide sta ce da bude za tri dana tako da se ne nadam. Koja je stvar koju stalno odlazete?
Milosh76 Posted October 9 Posted October 9 Dinamicno, kao da je proslo 3 dana, a ne jedan. Neko za sladoled? 1
dunja Posted October 11 Posted October 11 Jutros hepi, dilovala drogu celu noć Kako se borite protiv očaja? 1
Filozof manijak Posted October 11 Posted October 11 Sama je odgovorila @dunja kako se borite protiv fizičke aktivnosti? 3
Recommended Posts