Svemir Zeka Posted October 7 Share Posted October 7 Ko zna koliko puta, evo i sad ću...pun mi je oktobar drugarica Da li vas je blam kad zaboravite? Link to comment
Filozof manijak Posted October 7 Share Posted October 7 Jeste, iako prezirem rođendane Sledeći misli da bi za rođendan trebalo uzeti dan začeća, a ne dan se izletelo™ napolje 2 Link to comment
Sandradjer Posted October 7 Share Posted October 7 5 hours ago, Svemir Zeka said: Ko zna koliko puta, evo i sad ću...pun mi je oktobar drugarica Da li vas je blam kad zaboravite? 5 hours ago, Filozof manijak said: Jeste, iako prezirem rođendane Pustih suzu od srece, kao da ste mi cestitali 2 Link to comment
Milosh76 Posted October 8 Share Posted October 8 Od neplaniranog nosenja frizidera prvo uzbrdo, pa nizbrdo. Ubise me ledja Raduje li vas najava "najhladnije zime u poslednjih 10 godina" ? Link to comment
Shan Jan Posted October 9 Share Posted October 9 Voleo bih ali ne mogu da predvide sta ce da bude za tri dana tako da se ne nadam. Koja je stvar koju stalno odlazete? Link to comment
Filozof manijak Posted October 9 Share Posted October 9 Orgazam Na koju nogu ste ustali danas? 2 Link to comment
Svemir Zeka Posted October 9 Share Posted October 9 Na srednju nogu Kako ste proveli jučerašnji dan? Link to comment
Milosh76 Posted October 9 Share Posted October 9 Dinamicno, kao da je proslo 3 dana, a ne jedan. Neko za sladoled? 1 Link to comment
Filozof manijak Posted October 11 Share Posted October 11 Šamar Budite li se hepi ili očajni? Link to comment
dunja Posted October 11 Share Posted October 11 Jutros hepi, dilovala drogu celu noć Kako se borite protiv očaja? 1 Link to comment
Filozof manijak Posted October 11 Share Posted October 11 Sama je odgovorila @dunja kako se borite protiv fizičke aktivnosti? 3 Link to comment
Recommended Posts