October 6, 2024Oct 6 kad je uvezan sa humorom, npr ash vs evil dead ili supernatural. o kome imate loše mišljenje kao osobi ali mislite da je veoma pametan?
October 6, 2024Oct 6 O svakom prof. dr koji je potpisao podršku Vučiću. Kada bi vam Miloš Gejts prebacio milijardu, šta biste prvo uradili?
October 6, 2024Oct 6 Obnovio onaj playboy hotel na Jadranu iz vremena SFRJ u punom sjaju i ziveo tamo dok ne spiskam zadnji dolar: https://hiddenarchitecture.net/obscured-by-clouds-hotel-palace-haludovo/ isto Edited October 6, 2024Oct 6 by Shan Jan
October 6, 2024Oct 6 Proverim da li su prosli svi trajni nalozi. Da li je sifra ... K0samja?Milo$ .... predugacka? Edited October 6, 2024Oct 6 by Milosh76
October 6, 2024Oct 6 5 hours ago, Klara said: . Možete li da izdvojite neko horor stvaralaštvo koje vam se posebno dopada? Bilo koja kategorija (kinematografija, književnost, muzika, strip, slikarstvo...). Mrtva trka (pun intended) između stripa i filma. Odmah zatim književnost. (Lavkraft prvi)
October 6, 2024Oct 6 3 hours ago, Milosh76 said: Proverim da li su prosli svi trajni nalozi. Da li je sifra ... K0samja?Milo$ .... predugacka? po standardima preduzeca u kom radim je prekratka sta ste jeli za veceru?
October 7, 2024Oct 7 Filozof i moj pas. Izgrdila sam ga (psa, ne Filozofa), pa sam joj se izvinjavala, pa smo opet u ljubavi. isto Edited October 7, 2024Oct 7 by Boksi
October 7, 2024Oct 7 Saobracajna guzva u BG 😁 Nigde guzve kad sam prolazio uz Bircaninovu i Ustanicku 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Mene samo Filozof, bez psa Da li je normalno kupti crvene čizme? Da, naravno Da li ste nekad zaboravili da cestitate rodjendan bitnoj osobi? Edited October 7, 2024Oct 7 by Milosh76