najneindustrijaliziraniji Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 kad je uvezan sa humorom, npr ash vs evil dead ili supernatural. o kome imate loše mišljenje kao osobi ali mislite da je veoma pametan?
Nikodije Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 O svakom prof. dr koji je potpisao podršku Vučiću. Kada bi vam Miloš Gejts prebacio milijardu, šta biste prvo uradili?
Shan Jan Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 (edited) Obnovio onaj playboy hotel na Jadranu iz vremena SFRJ u punom sjaju i ziveo tamo dok ne spiskam zadnji dolar: https://hiddenarchitecture.net/obscured-by-clouds-hotel-palace-haludovo/ isto Edited October 6, 2024 by Shan Jan
Milosh76 Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 Pola bih dao @Boksi da lakse prebrodi nervni slom Isto 1 2
Klara Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 Renovirala bih staru autobusku stanicu! Šta prvo uradite čim legne plata? :')
Milosh76 Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 (edited) Proverim da li su prosli svi trajni nalozi. Da li je sifra ... K0samja?Milo$ .... predugacka? Edited October 6, 2024 by Milosh76
Svemir Zeka Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 5 hours ago, Klara said: . Možete li da izdvojite neko horor stvaralaštvo koje vam se posebno dopada? Bilo koja kategorija (kinematografija, književnost, muzika, strip, slikarstvo...). Mrtva trka (pun intended) između stripa i filma. Odmah zatim književnost. (Lavkraft prvi)
Delija67 Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 3 hours ago, Milosh76 said: Proverim da li su prosli svi trajni nalozi. Da li je sifra ... K0samja?Milo$ .... predugacka? po standardima preduzeca u kom radim je prekratka sta ste jeli za veceru? 1
Svemir Zeka Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 Nisam večerala jeeeeej Ko vas je danas usrećio?
Boksi Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 (edited) Filozof i moj pas. Izgrdila sam ga (psa, ne Filozofa), pa sam joj se izvinjavala, pa smo opet u ljubavi. isto Edited October 7, 2024 by Boksi
Svemir Zeka Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 Mene samo Filozof, bez psa Da li je normalno kupti crvene čizme?
Milosh76 Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 (edited) Saobracajna guzva u BG 😁 Nigde guzve kad sam prolazio uz Bircaninovu i Ustanicku 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Mene samo Filozof, bez psa Da li je normalno kupti crvene čizme? Da, naravno Da li ste nekad zaboravili da cestitate rodjendan bitnoj osobi? Edited October 7, 2024 by Milosh76
Recommended Posts