October 5, 2024Oct 5 Kotkuće, jer mogu da gledam u različitim pozama. Mada zavisi i od toga koji film hoću da gledam. Isto. + Možete da dodate šta volite da grickate, dok gledate film.
October 5, 2024Oct 5 Nije mi žao, fino kapira basket i obdaren je. Imao se rašta i roditi. Da li vam je žao sebe?
October 5, 2024Oct 5 Realno treba da mi ga je zao al ko ga jebe, nek pati picka. Zivot bez seksa ili zivot bez mesa?
October 5, 2024Oct 5 52 minutes ago, Shan Jan said: Zivot bez seksa ili zivot bez mesa? Iz topa: veganstvo, jeeej!! Ništa lepše. U hijerarhiji potreba, na vrhu vam je....?
October 5, 2024Oct 5 Generalno ne. U nekim momentima da. Kada biste mogli da budete neko drugi na jedan dan ko biste bili?
October 5, 2024Oct 5 Vucic! Podnesem ostavku i predam sve dokaze i pismeno priznanje za sve lepo sto sam ucinio Srbiji unazad 30 godina. Da me istorijske knjige pamte! Isto.
October 5, 2024Oct 5 Bila bih neka muzačica bivola na Tibetu, da osetim taj mir i spokoj kurcobolje za sve na svetu, makar na jedan dan. Isto.
October 6, 2024Oct 6 Da budem Bil Gejts na 1 dan, da prebacim jedno 2 milijarde na svoj racun i da se promovisem u clana UO jedno 2-3-4-5 firmi i par % akcija MS... i tako... Koju biste od glavnih uloga u filmu Mizeri izabrali, Keti Bejts ili Dzejmsa Kana?
October 6, 2024Oct 6 Džejms. Možete li da izdvojite neko horor stvaralaštvo koje vam se posebno dopada? Bilo koja kategorija (kinematografija, književnost, muzika, strip, slikarstvo...).