Svemir Zeka Posted October 4 Posted October 4 Uvek, kakav crni šećer U koliko najkasnije pijete kafu (manijak stop)
Shan Jan Posted October 4 Posted October 4 Ne pijem kafu al zato coca colu pijem pred spavanje a onda jos jednom ako se probudim u pola noci Koliko ste najduze imali zatvor? Ne bili u njemu manijaci
barfly Posted October 4 Posted October 4 Nekako bi mi bilo lakše da ti dam odgovor na to drugo. Ne znam što. 1
Klara Posted October 4 Posted October 4 Inspirisana nekom diskusijom: koje su dobrobiti od prijateljstva sa suprotnim polom? Šta cenite kod vašeg muškog/ženskog prijatelja?
Svemir Zeka Posted October 4 Posted October 4 21 minutes ago, Klara said: Inspirisana nekom diskusijom: koje su dobrobiti od prijateljstva sa suprotnim polom? Ja sam uglavnom dobijala šut kartu kad se ožene. 1
Shan Jan Posted October 4 Posted October 4 To samo znaci da su im zene bile ljubomorne na obim vaseg prijateljstva Salu na stranu, vecina musko/zenskih prijateljstva, bar onih jacih, gde se vidjate jedan na jedan, radite stvari zajedno... well, uglavnom se zavrsi tako sto jedno proba da ima nesto vise a ovo drugo nece. Mislim da ima tu puno neplatonskih osecanja, ipak smo seksualna bica, jbg. 1 1
Klara Posted October 4 Posted October 4 Čovek jeste seksualno biće, ali ne naskače na sve što diše. Barem ne bi trebalo.
Svemir Zeka Posted October 4 Posted October 4 U pravu je Šanja, dugo sam se zaluđivala da nije tako, pokazalo se da je uglavnom ovako. Prijatelji mogu biti samo pod određenim okolnostima, u svakom slučaju specifičnim. Ali singl žena i singl tip, childfree....morgen malo
Serena Posted October 4 Posted October 4 Ja sam ostala bez dva dobra druga kad su se ozenili. Ne znam da li je bilo do njih ili do zena. Ali sam zato ja kad sam se udala dobila 3 nove super drugarice, dve su nam cak bile i u gostima po nedelju dana. 1
Svemir Zeka Posted October 4 Posted October 4 25 minutes ago, Klara said: Čovek jeste seksualno biće, ali ne naskače na sve što diše. Barem ne bi trebalo. Ne naskače, ali se zaljubi. 2 1
Svemir Zeka Posted October 4 Posted October 4 Just now, Serena said: Ja sam ostala bez dva dobra druga kad su se ozenili. Ne znam da li je bilo do njih ili do zena. Bukvalno. Bez tri komada. 1
Boksi Posted October 4 Posted October 4 1 minute ago, Svemir Zeka said: Bukvalno. Bez tri komada. Isto. Ne isto pitanje nego mi se desilo isto. 1
Recommended Posts