Leia Posted October 2 Posted October 2 37 minutes ago, Klara said: Nuru? Ovo? Nuru is a form of erotic massage with full body contact while both the masseur or masseuse and client are nude and coated with gel, traditionally made from seaweed. Massage parlors attribute the technique to Japan, sometimes specifically to Kawasaki. Ne, hvala Da li umete da utešite nekoga bliskog i kako to radite?
Klara Posted October 2 Posted October 2 Da, to, ali ne u tom odnosu, normalno. : D 1 minute ago, Leia said: Da li umete da utešite nekoga bliskog i kako to radite? Umem, zavisi od osobe i njenih potreba. Za nekoga je razgovor utešan, nekome je potrebno samo da ga saslušaš, čuješ i vidiš. Nekome je uteha zagrljaj ili da samo budeš fizički prisutan. Šta vas umiruje? 1
Svemir Zeka Posted October 2 Posted October 2 Nisam skontala šta je Nuru, sad mislim da bih probala, samo treba 5kg algi za ovo moje debelo dupe 1
Filozof manijak Posted October 2 Posted October 2 Ne mora baš taj nuru gel. Može i ona sluz od čia semenki 1
Svemir Zeka Posted October 2 Posted October 2 Ala bih se nurovala Al mi ne da nana Tako ću se nurovati Kad ostanem sama
Ras Posted October 2 Posted October 2 Just now, Svemir Zeka said: Ala bih se nurovala Al mi ne da nana Teško ću se nurovati Kad ostanem sama Ispravio sam 1 1
Filozof manijak Posted October 2 Posted October 2 Da ne biste osetili buru Priredite svojoj momi nuru 1
Serena Posted October 2 Posted October 2 19 minutes ago, Filozof manijak said: Zvuk asinhronog elektromotora. Šta vas razdražuje? Promaja Sta radite sa poklonima koji vam se ne svidjaju (npr gel od algi )
Recommended Posts