Svemir Zeka Posted October 2 Posted October 2 Često Da li ste nekad sebi rekli "e, sad ću nanerno da se ugojim" 1
Filozof manijak Posted October 2 Posted October 2 Nikad! Da li ste nekad nekom rekli "E sad neću ni kako ja hoću!" 1
Ras Posted October 2 Posted October 2 Ma da, na zahtev. Nije mi bilo posebno zanimljivo, ne volim tu lepljivost. A kapanje sveće na kožu, je l vas to loži? 1
Svemir Zeka Posted October 2 Posted October 2 Ne baš, to peče. Mada je miris ok. Šta preferirate: vezivanje ruku, novu ili lanac oko vrata?
Max Morlock Posted October 2 Posted October 2 39 minutes ago, Svemir Zeka said: vezivanje ruku, novu ili lanac oko vrata? Ono prvo je bzv... Ja obično kad praktikujem neku novu stavim lanac oko vrata 1
Klara Posted October 2 Posted October 2 (edited) Svi smo sve! @Svemir Zeka Pa tri. Može i jedan. Pa tri. Edited October 2 by Klara 1
Svemir Zeka Posted October 2 Posted October 2 Tako je Frojd pričao! 11 minutes ago, Max Morlock said: Ono prvo je bzv... Ja obično kad praktikujem neku novu stavim lanac oko vrata Slažem se. Lanac glavu čuva Ajmo sledeće pitanje.
Recommended Posts