Klara Posted September 30 Posted September 30 Kad sam bila zigot! Jel imate neki mali ritual kojim sebi podižete dobro raspoloženje?
Filozof manijak Posted September 30 Posted September 30 Imam, ali nije za javnost Da li cmokćete i vučete se za uši kad vas nešto prepadne? 1
Svemir Zeka Posted September 30 Posted September 30 Ne znam, mene je baba učila da liznem dlan u tim prilikama Koja je najbolja pesma New ordera?
Shan Jan Posted September 30 Posted September 30 Znam samo jednu tako da je ta. Koja je najbolja himna na svetu?
Svemir Zeka Posted September 30 Posted September 30 Just now, Shan Jan said: Znam samo jednu tako da je ta. Pa koja?
Svemir Zeka Posted October 1 Posted October 1 Jesam, nekoliko puta Da li (još uvek) možete da se razočarate u medije?
Klara Posted October 1 Posted October 1 Samo u one koje smatram koliko-toliko kredibilnim. Šta prija vašim čulima?
3opge Posted October 2 Posted October 2 4 hours ago, Klara said: Samo u one koje smatram koliko-toliko kredibilnim. Šta prija vašim čulima? rajcanje koliko cesto jedete jastoge?
Filozof manijak Posted October 2 Posted October 2 Nikad, ni švarglu ni šparglu Koliko često ne jedete? 1
Boksi Posted October 2 Posted October 2 41 minutes ago, Filozof manijak said: Nikad, ni švarglu ni šparglu Koliko često ne jedete? Švarglu njet. A šparglu grilovanu, u palačinku, pa milanese preko, njam. Koliko često jedete čorbast pasulj?
Recommended Posts