dunja Posted September 29 Posted September 29 Ponekad, ali uglavnom ne, i kad ga stavim, brzo ga skinem. Smeta mi sve sto visi, zvecka, kači se, treba da vodim racuna da ne izgubim... Da li nosite nakit?
Shan Jan Posted September 29 Posted September 29 Ne. Ovakvom macanu nije potreban nakit da ga ulepsava Po cemu ste poznati medju prijateljima? 2 1 1
Klara Posted September 29 Posted September 29 Po diskretnosti, kao osoba koja će ih saslušati bez osude i kod koje nema tabu tema. A da, i ona koja mora da pomazi svaku životinju na koju naleti. :/ I ona koja uvek ima nešto slatko u džepovima, hahah Mož' isto, nešto sam pogubljena. :očarana novim komšijom, mozak off: 1 1 1
Shan Jan Posted September 29 Posted September 29 Voli da bude u centru paznje, grli svakog na koga naidje (hteo taj ili ne), zabavan, lako se naljuti... Mnogo sam bolji na PPP nego uzivo Isto. 1 1 1
barfly Posted September 30 Posted September 30 12 hours ago, Klara said: I ona koja uvek ima nešto slatko u džepovima, hahah Opasno po život. Poznat sam po tome što se jedini nisam odselio. Koliko vam se jutros nije išlo na posao na skali od 1 do 10? 1
Filozof manijak Posted September 30 Posted September 30 Išlo mi se na posao, ponedeljak je boje magente Da li vas iritiraju trajharderi? 1
Boksi Posted September 30 Posted September 30 Zavisi. Ne toliko. Dam im vremena. (Nemaju svi tvoju harizmu i neodoljivost.) Šta ste bitno odlučili prethodnog vikenda?
Filozof manijak Posted September 30 Posted September 30 Bolje pitanje bi bilo šta smo predivno radili proteklog vikenda Quote Šta ste bitno odlučili prethodnog vikenda? Da li volite ponedeljak, i zašto ne?
Leia Posted September 30 Posted September 30 Vikend je valjda za odmor od odluka Patite li od overthinking-a i kako se s time nosite?
Svemir Zeka Posted September 30 Posted September 30 Ne, otkad sam se isporađala Nosila sam se nikako. Nikom ne poželeti 🙄 Da li vas trenutno nešto boli?
Klara Posted September 30 Posted September 30 1 hour ago, barfly said: Opasno po život. Čitam rečenicu i čujem pesmu, hahah. ot: boli svašta. Trenutno: boli me uvo za sve. Koje začine mnogo volite? 1
Filozof manijak Posted September 30 Posted September 30 Melanž začin Od čega dobijete nagon za povraćanjem?
Shan Jan Posted September 30 Posted September 30 Od pokvarenog pileta Koji period zivota vam je bio najsrecniji?
Recommended Posts