Milosh76 Posted September 27 Posted September 27 Da odem na razgovor za posao u bas ozbiljnu firmu, jer sam se poklapao oko 50% zahteva. Isto 1
Svemir Zeka Posted September 27 Posted September 27 Nema takve stvari Da li mislite da ste omanuli kao roditelj
Serena Posted September 27 Posted September 27 Kad je imao 13-14 god bila sam ubedjena da sam najgora mama na svetu, kasnije sve manje. Evo danas (jos malo pa 20god) smo pricali o tome i rekao mi je da me ne bi menjao ni za jednu mamu od njegovih drugara ni rodjaka. U pravu je onaj ko rekao da tinejdzerima iznad glave treba da pise "renovira se nije u upotrebi" Da li mislite da niste bili dovoljno dobri prema svojim roditeljima?
Shan Jan Posted September 27 Posted September 27 Mislim da sam bio i dalje previse dobar. Ko vam je omiljeni clan familije?
Svemir Zeka Posted September 27 Posted September 27 Tetka u Bijeljini i rođaka 3. (4.?) koleno Da li deca pokupe sve osobine svojih roditelja
Shan Jan Posted September 27 Posted September 27 Naravno da ne. Samo vecinu Koliko ste proizvod svog vaspitanja i okoline a koliko terate svoj fazon?
Klara Posted September 28 Posted September 28 100% proizvod iz ljubavi, vaspitan fazon oslobođen uklapanja u svaki okvir. To mi se sviđa kod života, uvek možeš neko dobro ili ono najbolje u njemu da odabereš i oplemeniš sebe. Da li ste voljeni?
Svemir Zeka Posted September 28 Posted September 28 Da, toga mi ne manjka a samo nešto kukam Da li volite
barfly Posted September 29 Posted September 29 Oaza mi je ovaj forum u poslednje vreme. Gde je najlepša plaža na kojoj ste se brčkali? 1
Nikodije Posted September 29 Posted September 29 U principu me ne lože plaže i koncept ležanja na plaži me užasava, ali recimo da volim u Pargi plažu, mislim da se zove Valtos. Ne samo zbog plaže, nego što je super prilaz do nje, uspon na Tvrđavu, pa spuštanje, sve vreme strava pogled. Isto
Recommended Posts