Svemir Zeka Posted September 25 Posted September 25 Meni je ponedeljak sivkasto srebrn. Ali ja volim sivo 🙄
Shan Jan Posted September 25 Posted September 25 1 hour ago, Nikodije said: bež Ponedeljak - krvavo crven 1
barfly Posted September 25 Posted September 25 Jedino mi je nedelja podeljena, negde do 3 ili 4 popodne - tirkizna, posle toga - žuta.
Klara Posted September 25 Posted September 25 Nedelja kao ona scena zalaska sunca u "Le rayon vert": 3
Shan Jan Posted September 26 Posted September 26 5 hours ago, Svemir Zeka said: Sreda je ona boja uniforme, 4 hours ago, barfly said: Jedino mi je nedelja podeljena, negde do 3 ili 4 popodne - tirkizna, posle toga - žuta. To ti je garant onaj trenutak kad shvatis da je sutra ponedeljak 1 1
Filozof manijak Posted September 26 Posted September 26 Petak je boja izvan ovog svemira Utorak je boja daničkog užasa Ponedeljak je magenta 1
Milosh76 Posted September 26 Posted September 26 Ponedeljak - braon Utorak - zuta Sreda - zelena Cetvrtak - plav Petak - crven Subota - plava Nedelja - siva Isto
barfly Posted September 26 Posted September 26 5 hours ago, Shan Jan said: To ti je garant onaj trenutak kad shvatis da je sutra ponedeljak Pa sigurno jeste Ali vidim da nisam jedini Garfild ovde. Baš je interesantno ofarban ponedeljak.
Boksi Posted September 26 Posted September 26 Baš sam se potrudila, ali meni sve crno-belo, samo ovaj trenutak u boji. Koji miris vas podseća na leto?
Filozof manijak Posted September 26 Posted September 26 miris pokošenog sena koja knjiga vas asocira na leto? 1
Klara Posted September 26 Posted September 26 Kami: "Stranac" Da li ste nekad bili na gozbi ispred Bajrakli džamije?
barfly Posted September 27 Posted September 27 Nisam. Mislim da nisam nikad prošao kroz Gospodar Jevermovu. Eto ideje za šetnju za vikend. Za koji post se kajete što ste ga napisali? 1
Filozof manijak Posted September 27 Posted September 27 Za božićni. Za čim žalite što niste uradili, jer niste imali hrabrosti?
Boksi Posted September 27 Posted September 27 Što nisam poslala pokojnog Lazu Z u tri lepe i prešla na odsek za klavir. Isto 1
Recommended Posts