Delija67 Posted September 23 Posted September 23 Drugi Zhirant, Seljacka Sreca, Bradilko, Drug Chabor 1
Serena Posted September 25 Posted September 25 (edited) nisam ja, napadaj Da li vam je grom udario nekad u nesto u kuci? Edited September 25 by Serena
barfly Posted September 25 Posted September 25 Doručak. Mada je kradljivici sve oprošteno, jer je mnogo slatka. Ako bi dane u nedelji trebalo da obojite ili vežete za neku boju, koje boje bi bio ponedeljak, a koje petak?
Klara Posted September 25 Posted September 25 Ponedeljak crn da crnji ne može, petak ružičast, sa raznobojnim šljokicama i tragovima ruža, mrtav pijan, a nasmejan. Isto, kul pitanje. 👌🏻
barfly Posted September 25 Posted September 25 Ponedeljak - drečavo narandžast, a petak - tamno ljubičast. A koje boje su utorak i subota? 1
Nikodije Posted September 25 Posted September 25 (edited) Zeleno i bež Koje su boje sreda i četvrtak? Edited September 25 by Nikodije
Klara Posted September 25 Posted September 25 (edited) Meni je utorak narandžast : D, naginje ka žutoj. Subota je plava, kao more. Tebi? edit: ulete ovaj namćor 🙄 Sreda zelena, četvrtak boje kestena. Edited September 25 by Klara
barfly Posted September 25 Posted September 25 Meni je utorak cijan plava, sreda roze, četvrtak zelen, a subota bordo. Ostaje još nedelja?
dunja Posted September 25 Posted September 25 Bela. Beskarakterna. Naivna. Nesvesna crnog ponedeljka koji se nadvija nad njom kako dan odmiče. Isto.
Recommended Posts