Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

uvek sve postizem ako obecam i/ili ako imam dedlajn. :psihopata:a kako stojite sa ispunjavanjem ako nemate strogo zadat rok za obavezu ili samozadato obecanje?

• Replies 14.7k
  • Views 546.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

a: meni ne deluje da je u tom slucaju rec ispunjavanje bas primenljiva.q: gresim li?

obaveza je obaveza (kao sto je zlocin - zlocin angry.gif )ma koliko vague ona bilakoja rec je onda adekvatnija, normalnom svetu? :D

a) pitacu redbusa pa cu da editujemq) ste plakali skoro?

gledao sam juce film sa ricardom girom i dzenjifer lopez i malo sam plakaojel se pere jezik?

a. ne mora, ali prospi prvu vodu.q. jel se pere jezik?

Pere.Nisko čelo zločinca vs. ogroman nos?

posto furam oba, onda - oba!nosorog ili nilski konj?

ma meni to istosehipilnija je madonna u express yourself ili cyndi u I drove all night?

• Author

a/ cyndiq/ docek na forumu il trgu?

a. na agoriq. kuda za 29. februar?

• Author

a/ na stazu smrtiq/ skijice vs sanke

skijice :wub:alpsko ili nordijsko skijanje?

skokovi (sta bi to bilo, alpsko?)pokloni u kutijama ili u papiru?

u kovertama (debljim malo može)jel vidite 2 televizora kad vam se spava i u koji gledate?