Klara Posted August 16 Share Posted August 16 4 hours ago, Filozof manijak said: Pas...da ugrize osobe koje ne volim, ili prema kojima sam indiferentan (iz čiste moje obesti), i da ga pujdam na strašljivce koje imaju fobiju od pasa. Zašto si grozno maliciozan prema Sereni? Link to comment
Filozof manijak Posted August 16 Share Posted August 16 (edited) 5 minutes ago, Klara said: Zašto si grozno maliciozan prema Sereni? Edited August 16 by Filozof manijak Link to comment
Leia Posted August 20 Share Posted August 20 On 16. 8. 2024. at 13:03, Klara said: Zašto si grozno maliciozan prema Sereni? Možda joj se udvara, bad boy fazon Koju ljudsku osobinu ono baš ne možete da smislite? Link to comment
Svemir Zeka Posted August 20 Share Posted August 20 Oportunost i dosledno prikazivanje u svetlu divne osobe Kako ste se jutros probudili? Link to comment
Leia Posted August 20 Share Posted August 20 Tokom leta najčešće se budim umorno i sa nadirućim osećajem besmisla Kad će jesennnn brojite li sitno ili nekako uživate u ovoj prokuvanoj žabokrečini? Link to comment
Svemir Zeka Posted August 20 Share Posted August 20 Ja nerado brojim jer mi počinje kurcšlus od posla, meni lepo da krekećem Kasnite li na posao? Link to comment
Filozof manijak Posted August 20 Share Posted August 20 Ne, stižem čak 20ak minuta ranije (zbog parkinga ) Da li vam je nadređeni na poslu muškarac ili žena? Link to comment
Milosh76 Posted August 20 Share Posted August 20 Muskarac Da li imate neku svoju sliku za wallpaper ili neku Windowsovu? Link to comment
Leia Posted August 20 Share Posted August 20 Svoju, as in svoj neki artwork Prvo pomislih da pitaš držim li svoju fotku (sebe) kao wallpaper, kakav trip Šta biste sad pojeli da ima ko da vam napravi? Imate li tako neku poslasticu vezanu za neku osobu specijalno? ne mora ni da pravi nego šta znam, jeli ste nekad zajedno, iz nekog razloga vas podseća Link to comment
Sokrat Posted August 20 Share Posted August 20 (edited) Jeo bih šnenokle, i nije da nema ko da ih napravi, nego su nekako ispale iz jelovnika. Vasina torta=supruga, pravi je redovno za svoj rođendan. Kojim prevoznim sredstvom idete na posao? Edited August 20 by Sokrat Link to comment
Klara Posted August 20 Share Posted August 20 53 minutes ago, Leia said: Šta biste sad pojeli da ima ko da vam napravi? Bolonjeze, pre desetak dana je u društvu kuvao muž moje drugarice, nikad ukusnije bolonjeze nisam jela. Jednom je napravio majstorski svinjski gulaš za Novu godinu, može repriza. Quote Imate li tako neku poslasticu vezanu za neku osobu specijalno? ne mora ni da pravi nego šta znam, jeli ste nekad zajedno, iz nekog razloga vas podseća Malo više slanih jela, ali da, ima i poslastica...sladoled od jagoda, bajadere, vanilice, choux au craquelin. 49 minutes ago, Sokrat said: Kako idete na posao /automobil/bicikl/javni prevoz/peške? Nekad pešice, nekad prevoz, nekad onlajn. Preko kojih osobina ili čega već što vam smeta ne biste mogli da pređete kod suprotnog pola (pri izboru nekog, ne generalno)? Link to comment
Svemir Zeka Posted August 20 Share Posted August 20 Ne volim račundžije, materijaliste. Upeglane likove Šefove i šefujuće Bukvy mi padne libido na -100 Nikad od mene sponzy. Isto Link to comment
Recommended Posts