Filozof manijak Posted August 16 Share Posted August 16 Pas, da bi kenjao po ulici a ja da ne pokupim za njim, da ugrize osobe koje ne volim, ili prema kojima sam indiferentan (iz čiste moje obesti), i da ga pujdam na strašljivce koje imaju fobiju od pasa. Buba rusa ili buba švaba? Link to comment
Serena Posted August 16 Share Posted August 16 10 minutes ago, Filozof manijak said: Pas, da bi kenjao po ulici a ja da ne pokupim za njim, da ugrize osobe koje ne volim, ili prema kojima sam indiferentan (iz čiste moje obesti), i da ga pujdam na strašljivce koje imaju fobiju od pasa. Buba rusa ili buba švaba? Ok shvatila sam da sam suvisna. 1 Link to comment
Filozof manijak Posted August 16 Share Posted August 16 jok, sve si pogrešno shvatila Link to comment
Milosh76 Posted August 16 Share Posted August 16 30 minutes ago, Serena said: Ok shvatila sam da sam suvisna. Pusti filozofa, samo pisi 😁 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted August 16 Share Posted August 16 2 hours ago, Filozof manijak said: Ja sam slikao bolje i lepše u petom osnovne. Ovo su garant radovi neke dece Link to comment
Filozof manijak Posted August 16 Share Posted August 16 bolje vežbaj tehniku slikanja i nekrađenja tuđih motiva, nego što džabalebariš na forumu. Link to comment
Filozof manijak Posted August 16 Share Posted August 16 Pokušavam da shvatim kako si mi dohakala ovom slikom, ali mi ne ide... Link to comment
Svemir Zeka Posted August 16 Share Posted August 16 Vrati se na pppictionary i crtaj. Poslednji zadatak ti je bio brawne lamia Link to comment
Filozof manijak Posted August 16 Share Posted August 16 this topic is ignored by the user 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted August 16 Share Posted August 16 Zato sam skinula sliku, umesto quotea Link to comment
Filozof manijak Posted August 16 Share Posted August 16 dakle, da nastavimo Serena ili Venus? Link to comment
Recommended Posts