Klara Posted August 13 Share Posted August 13 45 minutes ago, Svemir Zeka said: ... Inače, ideja mi je bila da pišemo o knjigama baš jer projektujemo sebe, zamišljajući kako lik izgleda, nema već datog faktora fizičkog izgleda Kako projektuješ sebe ako su ti deskripcije likova smernice da zamisliš njegov izgled? : D Za tvoj književni lik ne postoji opis? Link to comment
Svemir Zeka Posted August 13 Share Posted August 13 Radoš Bajić u Sekula se ponovo ženi Najgori period u godini? Link to comment
Svemir Zeka Posted August 13 Share Posted August 13 (edited) 2 minutes ago, Klara said: Kako projektuješ sebe ako su ti deskripcije likova smernice da zamisliš njegov izgled? : D Za tvoj književni lik ne postoji opis? Pa ne vidiš ga. Zamisliš. A u lik se uvek isprojektuje deo sebe, kroz svoj doživljaj lika Npr u mojoj glavi Krozijer nije izgledao ni blizu nijednoj od ovih dveju slika. Edited August 13 by Svemir Zeka 1 Link to comment
Klara Posted August 14 Share Posted August 14 13 hours ago, Svemir Zeka said: Najgori period u godini? Kad su mi u jednoj godini preminule 4 bliske osobe, što porodica, što prijatelji, što jedna ljubav. Period kog se rado prisećate? Link to comment
Filozof manijak Posted August 14 Share Posted August 14 U kevinoj materici. Koliko ste najduže apstinirali od seksualnih aktivnosti? Link to comment
Shan Jan Posted August 14 Share Posted August 14 Jel ukljucuje samopomoc ili ne? Ako ne, let me tell you a story long long time ago isto Link to comment
Svemir Zeka Posted August 14 Share Posted August 14 Par godina bez samopomoći. Al uvek posle nadoknadim za sve pare. Isto 1 Link to comment
Klara Posted August 14 Share Posted August 14 Nikad, teram do poslednjeg daha, do večnosti same. U šumi i na njivi Ili na travi i na šljivi? Link to comment
Svemir Zeka Posted August 15 Share Posted August 15 Na požarnom stepeništu Koliko ste u životu bili depresivni od 1 do 10 Link to comment
Shan Jan Posted August 15 Share Posted August 15 41 minutes ago, Svemir Zeka said: Na požarnom stepeništu Koliko ste u životu bili depresivni od 1 do 10 Definisi sta je 1 a sta 10 Link to comment
Svemir Zeka Posted August 15 Share Posted August 15 1- malo si smoren, lajt te mrzi sve 10 - ne ustaješ iz kreveta nekoliko dana, jedeš ponekad, spavaš Link to comment
Shan Jan Posted August 15 Share Posted August 15 39 minutes ago, Svemir Zeka said: 1- malo si smoren, lajt te mrzi sve 10 - ne ustaješ iz kreveta nekoliko dana, jedeš ponekad, spavaš Skracena ti skala. Ima i gore. Al da ne pricamo o tome. Link to comment
Svemir Zeka Posted August 15 Share Posted August 15 Nije, veruj mi Nego nisam baš precizirala Link to comment
Recommended Posts