Klara Posted August 13 Posted August 13 45 minutes ago, Svemir Zeka said: ... Inače, ideja mi je bila da pišemo o knjigama baš jer projektujemo sebe, zamišljajući kako lik izgleda, nema već datog faktora fizičkog izgleda Kako projektuješ sebe ako su ti deskripcije likova smernice da zamisliš njegov izgled? : D Za tvoj književni lik ne postoji opis?
Svemir Zeka Posted August 13 Posted August 13 Radoš Bajić u Sekula se ponovo ženi Najgori period u godini?
Svemir Zeka Posted August 13 Posted August 13 (edited) 2 minutes ago, Klara said: Kako projektuješ sebe ako su ti deskripcije likova smernice da zamisliš njegov izgled? : D Za tvoj književni lik ne postoji opis? Pa ne vidiš ga. Zamisliš. A u lik se uvek isprojektuje deo sebe, kroz svoj doživljaj lika Npr u mojoj glavi Krozijer nije izgledao ni blizu nijednoj od ovih dveju slika. Edited August 13 by Svemir Zeka 1
Klara Posted August 14 Posted August 14 13 hours ago, Svemir Zeka said: Najgori period u godini? Kad su mi u jednoj godini preminule 4 bliske osobe, što porodica, što prijatelji, što jedna ljubav. Period kog se rado prisećate?
Filozof manijak Posted August 14 Posted August 14 U kevinoj materici. Koliko ste najduže apstinirali od seksualnih aktivnosti?
Shan Jan Posted August 14 Posted August 14 Jel ukljucuje samopomoc ili ne? Ako ne, let me tell you a story long long time ago isto
Svemir Zeka Posted August 14 Posted August 14 Par godina bez samopomoći. Al uvek posle nadoknadim za sve pare. Isto 1
Klara Posted August 14 Posted August 14 Nikad, teram do poslednjeg daha, do večnosti same. U šumi i na njivi Ili na travi i na šljivi?
Svemir Zeka Posted August 15 Posted August 15 Na požarnom stepeništu Koliko ste u životu bili depresivni od 1 do 10
Shan Jan Posted August 15 Posted August 15 41 minutes ago, Svemir Zeka said: Na požarnom stepeništu Koliko ste u životu bili depresivni od 1 do 10 Definisi sta je 1 a sta 10
Svemir Zeka Posted August 15 Posted August 15 1- malo si smoren, lajt te mrzi sve 10 - ne ustaješ iz kreveta nekoliko dana, jedeš ponekad, spavaš
Shan Jan Posted August 15 Posted August 15 39 minutes ago, Svemir Zeka said: 1- malo si smoren, lajt te mrzi sve 10 - ne ustaješ iz kreveta nekoliko dana, jedeš ponekad, spavaš Skracena ti skala. Ima i gore. Al da ne pricamo o tome.
Recommended Posts