Klara Posted August 13 Posted August 13 Da, kod mene se često u snu pojavljivao jedan predeo uz prugu, koji je spoj dve postojeće lokacije na kojima smo se igrali kao deca. Predeo se toliko često pojavljivao u snu da sam godinama bila ubeđena da postoji, čak sam pokušavala da ga pronađem. Jedne godine sam mesecima sanjala zelenu klupicu usred poljane i na klupici izlepljeni raznobojni zatvarači (čepovi) od flaša. A ispod klupe odmara jež. I onda, tokom jedne šetnje prirodom, ispred mene se ukaže baš ta klupa i ježevi ispod nje. Posle sam se setila da nam je klupu pokazala baka, da smo skupa često šetali do nje. Baka je izmislila priču kako je klupa čarobna i ako sedneš na nju i dovoljno snažno nešto poželiš, to će se ostvariti. Ili ćeš čak nestati sa klupe i pojaviti se na nekom drugom mestu. Jesu li i vaše bake izmišljale bajke? Ili neko od starijih?
Filozof manijak Posted August 13 Posted August 13 Nisu, ja sam izmisljao bajke za starije mnogo lepše i ubedljivije. Sajber pank ili epska fantazija? 1 1
Svemir Zeka Posted August 13 Posted August 13 1 minute ago, Filozof manijak said: Nisu, ja sam izmisljao bajke za starije mnogo lepše i ubedljivije. Dobro je dok ne počneš dizmišljaš basne 2 minutes ago, Filozof manijak said: Sajber pank ili epska fantazija? Sajber pank. Ko je kik iz romana u koga ste se zaljubili?
Milosh76 Posted August 13 Posted August 13 1 hour ago, Klara said: Jesu li i vaše bake izmišljale bajke? Ili neko od starijih? Moram da odgovorim 😁 Burazer od tetke ima 2 klinca i kad su bili 7-8 godina ja sam im izmisljao bajke tj menjao postojece. Recimo, pitam mladjeg koliko ima patuljaka? Dete kaze 7, a ja pitam, a kad je tati patuljku Slava koliko ih onda ima? On se zbuni 😁 Na kraju smo dosli do 20ak patuljaka 😁 1
Milosh76 Posted August 13 Posted August 13 1 hour ago, Svemir Zeka said: Ko je kik iz romana u koga ste se zaljubili? Ponavljam Zekino pitanje
Svemir Zeka Posted August 13 Posted August 13 Frensis Roudon Mojra Krozijer, kapetan Terora U seriji prikazan ovako U stvarnosti Isto.
Shan Jan Posted August 13 Posted August 13 Hm... Jane Eyre Lik/Likusa iz serije/filma na koga ste se lozili?
Milosh76 Posted August 13 Posted August 13 Branka Katic je u svakoj ulozi, kao i Monika Beluci Ili recimo, Od sumraka do svitanja - Selma Hajek Isto 1 1
Filozof manijak Posted August 13 Posted August 13 (edited) Kraljica Taramis iz Konana Uništitelja/veštica iz Konana iz Varvarina Isto Edited August 13 by Filozof manijak
Svemir Zeka Posted August 13 Posted August 13 2 hours ago, Klara said: Loženje na uniforme >>> Fora s Krozijerom je što je alkos, potpuno neadekvatan da vodi ekspediciju, deprimiran s čašom, nadrkani mrgud rashodovan za Severni pol gde su ga poslali....na kraju odlazi da živi s Eskimima. Ne naročito tipičan kapetan ... Inače, ideja mi je bila da pišemo o knjigama baš jer projektujemo sebe, zamišljajući kako lik izgleda, nema već datog faktora fizičkog izgleda
Recommended Posts