Klara Posted August 13 Share Posted August 13 Da, kod mene se često u snu pojavljivao jedan predeo uz prugu, koji je spoj dve postojeće lokacije na kojima smo se igrali kao deca. Predeo se toliko često pojavljivao u snu da sam godinama bila ubeđena da postoji, čak sam pokušavala da ga pronađem. Jedne godine sam mesecima sanjala zelenu klupicu usred poljane i na klupici izlepljeni raznobojni zatvarači (čepovi) od flaša. A ispod klupe odmara jež. I onda, tokom jedne šetnje prirodom, ispred mene se ukaže baš ta klupa i ježevi ispod nje. Posle sam se setila da nam je klupu pokazala baka, da smo skupa često šetali do nje. Baka je izmislila priču kako je klupa čarobna i ako sedneš na nju i dovoljno snažno nešto poželiš, to će se ostvariti. Ili ćeš čak nestati sa klupe i pojaviti se na nekom drugom mestu. Jesu li i vaše bake izmišljale bajke? Ili neko od starijih? Link to comment
Filozof manijak Posted August 13 Share Posted August 13 Nisu, ja sam izmisljao bajke za starije mnogo lepše i ubedljivije. Sajber pank ili epska fantazija? 1 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted August 13 Share Posted August 13 1 minute ago, Filozof manijak said: Nisu, ja sam izmisljao bajke za starije mnogo lepše i ubedljivije. Dobro je dok ne počneš dizmišljaš basne 2 minutes ago, Filozof manijak said: Sajber pank ili epska fantazija? Sajber pank. Ko je kik iz romana u koga ste se zaljubili? Link to comment
Milosh76 Posted August 13 Share Posted August 13 1 hour ago, Klara said: Jesu li i vaše bake izmišljale bajke? Ili neko od starijih? Moram da odgovorim 😁 Burazer od tetke ima 2 klinca i kad su bili 7-8 godina ja sam im izmisljao bajke tj menjao postojece. Recimo, pitam mladjeg koliko ima patuljaka? Dete kaze 7, a ja pitam, a kad je tati patuljku Slava koliko ih onda ima? On se zbuni 😁 Na kraju smo dosli do 20ak patuljaka 😁 1 Link to comment
Milosh76 Posted August 13 Share Posted August 13 1 hour ago, Svemir Zeka said: Ko je kik iz romana u koga ste se zaljubili? Ponavljam Zekino pitanje Link to comment
Svemir Zeka Posted August 13 Share Posted August 13 Frensis Roudon Mojra Krozijer, kapetan Terora U seriji prikazan ovako U stvarnosti Isto. Link to comment
Shan Jan Posted August 13 Share Posted August 13 Hm... Jane Eyre Lik/Likusa iz serije/filma na koga ste se lozili? Link to comment
Milosh76 Posted August 13 Share Posted August 13 Branka Katic je u svakoj ulozi, kao i Monika Beluci Ili recimo, Od sumraka do svitanja - Selma Hajek Isto 1 1 Link to comment
Filozof manijak Posted August 13 Share Posted August 13 (edited) Kraljica Taramis iz Konana Uništitelja/veštica iz Konana iz Varvarina Isto Edited August 13 by Filozof manijak Link to comment
Filozof manijak Posted August 13 Share Posted August 13 Mama iz Baci mamu iz voza. Isto Link to comment
Svemir Zeka Posted August 13 Share Posted August 13 2 hours ago, Klara said: Loženje na uniforme >>> Fora s Krozijerom je što je alkos, potpuno neadekvatan da vodi ekspediciju, deprimiran s čašom, nadrkani mrgud rashodovan za Severni pol gde su ga poslali....na kraju odlazi da živi s Eskimima. Ne naročito tipičan kapetan ... Inače, ideja mi je bila da pišemo o knjigama baš jer projektujemo sebe, zamišljajući kako lik izgleda, nema već datog faktora fizičkog izgleda Link to comment
Recommended Posts