Klara Posted August 9 Posted August 9 Leb i sol: Čuvam noć od budnih i Gipsy song. Kad pogledate sebe na fotografiji na kojoj ste srećni, šta sve vidite? Kakvu osobu (sebe) vidite? 1
Klara Posted August 10 Posted August 10 Evo ja ću, da ne kočim temu... Vidim osobu koja će se uvek radovati malim stvarima i nositi u sebi mnogo nedostajanja. Kako ste danas?
Filozof manijak Posted August 10 Posted August 10 Kao pjenis u hladnoj vodi, ili kao vjagina sa novim gaćama. Isto
Klara Posted August 10 Posted August 10 Sjebano do kraja...biće bolje jednog dana. <3 Koji mali gest ti mnogo znači?
Klara Posted August 10 Posted August 10 - Idem do prodavnice, jel hoćeš nešto slatko? I slične bajke i basne. Da li ste skoro dobili kakav poklon?
Shan Jan Posted August 10 Posted August 10 Da, al necu da ti kazem koji Koji deo svog tela najvise volite?
Klara Posted August 10 Posted August 10 Nisam ni pitala koji. Ali znam da bi sve dao da me to zanima. Hm. Usne. I još 3 dela. A šta na vama često pohvale?
Milosh76 Posted August 11 Posted August 11 Naocare Da li ste se nekad kupali u moru kad je temperatura vode 30 stepeni?
Recommended Posts