Filozof manijak Posted August 5 Posted August 5 Čudna stvar je svakog dana Ja se budim pun elana I posle 2 sata kad pronađem sjaj Gubim energiju za ceo dan taj Da li biste živeli duže u zlatnom kavezu, ili kraće na slobodi?
Svemir Zeka Posted August 5 Posted August 5 U zlatnom kavezu, daj da vidim šta je i to. Živela sam u zarđalom kavezu, ne znam za plemenite metale Šta jesti danas? 1
Milosh76 Posted August 5 Posted August 5 Lagani dorucak za pocetak dana, recimo komplet lepinju 😁 Sledeci ima slike slikane na istom mestu sa istim ljudima u razlicitim periodim, recimo 10 i vise godina razlike. 1
Filozof manijak Posted August 5 Posted August 5 Nemam, ali imam u istim pozama Sledeći ima ritulal pred spavanje... Koji? 2
Leia Posted August 5 Posted August 5 Živim stihijski, slabo stojim sa ritualima Imate li prijatelje sa kojima se čujete svakodnevno?
Svemir Zeka Posted August 5 Posted August 5 Imam, dvoje i prešs Oblačite li se "za svoje godine", ozbiljnije ili infantilnije? Po aritmetičkoj sredini, ne po poželjnosti
Leia Posted August 5 Posted August 5 Ne razumem šta znači ovo objašnjenje Zeče Oblačim se isto od srednje škole, nekakav bezvremeni crnobelosivi casual basic Za boje i uopšte neki modni stejtment na sebi treba da budem u baš specijalnom raspoloženju Isto
Klara Posted August 5 Posted August 5 Moje godine i pojava se na prvi pogled ne poklapaju, tako da odevanje uklapam sa raspoloženjem i aktivnošću. Šta vam je lepo? (juče, danas, uopšte)
Klara Posted August 5 Posted August 5 7 minutes ago, Milosh76 said: Pogled ka Zaovinskom jezeru Imam samo Zavojsko. <3 1
Svemir Zeka Posted August 5 Posted August 5 4 hours ago, Leia said: Ne razumem šta znači ovo objašnjenje Zeče Na primer, obukla sam bermude iz Croppa, radnje za uzrast moje ćerke. Džepovi, viseći detalji i spušteno viseće dupe. 1
Leia Posted August 5 Posted August 5 4 hours ago, Svemir Zeka said: Na primer, obukla sam bermude iz Croppa, radnje za uzrast moje ćerke. Džepovi, viseći detalji i spušteno viseće dupe. Ah onda sam ja na suprotnom kraju spektra, zimus kad kupih neku bundicu od fejk astragana mislim se samo mi fali plasična kesa iz koje viri luk et voila baba s Kalenića 1/1 A tek seniori u Japanu, najveće modne ikone koje sam videla ikad odg. Vredelo se danas probuditi da napokon odgledam film Poor things, kostimi i scenografija me baš opčiniše Isto
Recommended Posts