Svemir Zeka Posted July 29 Posted July 29 Moja muza Da ste učestvovali u otvaranju OI, koji kostim biste izabrali?
Milosh76 Posted July 29 Posted July 29 To je OI, nije maskenbal a ako moram da biram, izabrao bi neki praktican Ko je lepsa Ketrin ili Odri Hepbern ? 1
Sokrat Posted July 29 Posted July 29 Odri uvek. Dama od stila u pravom smislu. Koji film možete uvek da gledate? 1 1
Shan Jan Posted July 29 Posted July 29 Gladiator, Saving Private Ryan, Iron Man, From Dusk Till Dawn... sucker sam za filmove pune akcije, testosterona i toxic masculinitija Isto
Klara Posted July 30 Posted July 30 La double vie de Véronique. Šta vam je najdraže i vredno pohvale kod vaše osobe (/partnera)?
Svemir Zeka Posted July 30 Posted July 30 Razboritost, značajno razvijenija nego kod mene. I ima lepo dupe. Isto 1
Klara Posted July 30 Posted July 30 Njegova emocionalna inteligencija, iskrenost i strpljenje. Hrabrost. I kako me zasmejava kad me iznervira, hahah. Kreten. 🫠 Isto.
Filozof manijak Posted July 30 Posted July 30 To što mi se bezrazložno divi do imbecilnosti. Šta vas najviše nervira kod vašeg arhineprijatelja? 1
Svemir Zeka Posted July 30 Posted July 30 Ja sam sve svoje arhineprijatelje pojela. Intuicija ili logičko zaključivanje? 1
Klara Posted July 31 Posted July 31 I jedno i drugo. Najviše sloboda da pitam za informacije pre nego što išta zaključim. Pitanje sveže kao mleko i jutarnje pecivo: šta ste doručkovali?
Shan Jan Posted July 31 Posted July 31 Nista, prezdrao se u pola noci po obicaju. Kako se nositi sa kolegama kod kojih racionalno objasnjavanje ne pomaze?
Recommended Posts